sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Illat viilenee, mutten palele

Tietääpähän ainakin että varmasti on syksy, kun viikko menee flunssan vallassa nuhastellessa. Sentään tuli syysflunssa ihan hyvään aikaan ja ajoissa; toivottavasti loppusyksy menee terveemmissä tunnelmissa! Vaikka jatkuupa tuo sairastelu vielä täälläkin, nimittäin meidän kämpän on vallannus miesflunssa. Voin kertoa, että se on astetta pahempi juttu se!


Mutta nuhastelut sikseen, sillä tällä viikolla ihastusta on aiheuttanut monikin asia!

... Fuksisuunnistus. Fuksit suunnisti tiistaina, ja lähdin yhdelle rastille katsomaan miten ne noviisit siellä suoriutuu. Ja hyvin meni kaikilla, erityismaininta tietenkin Verban ja erityisesti omille fukseille, jotka voitti koko skaban, jee! Jatkot oli sitten Kaarlessa, missä en ollutkaan käynyt pitkään aikaan. Ja voi juku että olikin kiva tanssia ja jutella ihmisten kanssa! Kotiin mentiin tietysti pizzerian kautta, mikä oli kyllä paras päätös ikinä. Yölliset pizzat on aina hyvä idea.

...Orange is the new black. Ykköskausi katsottu ja kakkosta aloitettu, ja tykkään kyllä ihan hulluna! Ei suotta ole kehuttu ja suositeltu joka puolella, viis kautta viis.

... Vaihdon suunnittelu. Siitä en halua kertoa sen enempää koska kaikki on vielä niin epävarmaa, mutta sormet ristissä toivon että pääsen!


... Kalajoki. Viikonloppuna käytiin Kalajoella juhlimassa kasikymppisiä, ja oli ihanaa olla taas kotiseudulla. Ei kyllä tullut tehtyä juuri muuta kuin oltua vain kotona, mutta sekin riitti; oli kiva päästä hetkeksi muihin maisemiin. Ja sauna, niin parasta!

... Kissat. Kotona Kalajoella odotti tietenkin maailman paras kissa Salama, joka tunnisti minutkin heti. Sitä aina pelkää, että kisu olisi arka ja epäileväinen kun viime käynnistä on aikaa. Onneksi ei ainakaan tällä kertaa! Käytiin myös katsomassa ihanaakin ihanempaa kissapentu Nöpöä, tui tui! En edes muista milloin viimeksi olen nähnyt kissanpennun .__.

... Sateenkaari. Tänään satoi vettä, paistoi ilta-aurinko, ja taivaalla oli aika täydellinen sateenkaari. Kaikki oli jotenkin maagisen näköistä, kun koko maisema oli ihan oranssi. Vähän kuin taivas olisi ollut tulessa. Ja toisesta ikkunasta näkyi tumma taivas ja sateenkaari. Jännää, kaksi ihan eri maailmaa kämpän eri puolilla.


Toivottavasti ensi viikosta löytyy yhtä paljon kaikkea kivaa! Ainakin on rutkasti opiskeluhommia, mutta voihan nekin olla ihan innostavia, eiks je?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti