tiistai 29. syyskuuta 2015

Walking on wires and power lines

Moikkamoi! Pitkästä aikaa, ja vielä ehtii tulla kirjoittelemaan kuulumisia ennen kuin syyskuu vaihtuu lokakuuksi. En voi uskoa että jo syyskuukin on kohta ohi; tämä vuosi on mennyt ihan älytöntä vauhtia eteenpäin! Tavallaan tuntuu, ettei ole saanut mitään aikaiseksi, mutta toisaalta asiat rullailee eteenpäin ihan hyvin. Perinteisenä esimerkkinä vaikkapa opiskelut, jotka jäsentyy koko ajan enemmän, ja niiden suhteen oon myös asettanut nyt selkeitä tavoitteita. Täytyy sanoa, että aikaisemmin mun opiskelut on menneet vähän niin ja näin, kursseja sieltä täältä, mutta nyt tuntuu, että kun kandin tutkinto on muutaman kurssin päässä, on näissä hommissa jotain järkeäkin. Mutta ei huolta, kyllä täällä yliopistossa vielä muutama vuosi viihdytään!


Mutta jospa sitten ihan niitä kuulumisia :) Jostain syystä mulla on ollut vähän kiire. Tai en tiedä onko se kiirekään, kun ei hommia kuitenkaan ole hirveästi ollut, mutta kuitenkin koko ajan jotain pientä; lähinnä opiskeluihin liittyen. Lisäksi näin syksyn tullen huomaa sen pimeyden mukanaan tuoman väsymyksen. Aamut on himpun verran vaikeampia, illalla alkaa nukuttaa aikaisemmin, enkä meinaa muistaa kaikkea mitä pitää tehdä. Onneksi on kynttilöitä ja kaakaota! Sekä tietty kivoja tv-sarjoja, joihin oon taas kerran koukuttunut. Mitä näitä nyt on, Martina ja Hengenpelastajat, Hottikset, Paratiisihotelli... Niitä nyt en ihan niin tosissaan katso, mutta OITNB:n lisäksi alettiin seuraamaan Limitless-sarjaa sekä vanhoja tuttuja Affairia ja Once Upon a Timea. Heh, taisi selvitä mihin se aika aina katoaa!


Tänä viikonloppuna koittaa vihdoin Nordistipäivät, eli valtakunnallinen ruotsin opiskelijoiden tapaaminen. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa, tulee varmasti ihan jännää! Itse olen "työvoimana" perjantaina ja lauantaina, mutta lauantai-iltana pääsen myös sitsaamaan. Pitkästä aikaa, jee. Sitseillä on viikinkiteema, ja käytiin ostamassa kivat liivihameet sitä ajatellen. Hah, ei nyt sentään; onhan ne toki liivihameet, mutta tarkoituksena vähän tuunata niitä muodottomia säkkejä. Tosin saa nähdä miten käy, en oikein koe olevani mitenkään käsityöihminen :D

Mutta sellaista täällä! Syksyä, tulevaisuuden pohtimista, shoppailuhaaveita, sen sellaista. Ja huonoja tositv-sarjoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti