lauantai 5. syyskuuta 2015

Hyvä me!

Muistan, kun kolme vuotta sitten katseltiin toisiamme fuksien grilli-illassa. Muistan, kun puolestaan saunaillassa et saanut viinipulloasi auki, ja se piti hajottaa pihalla. Muistan, kun ensimmäisessä Vulcanaliassamme pussattiin. Ja muistan, kun käytiin yhdessä Sodankylässä ekaa kertaa, ja lohdutit, kun tuntui ettei kukaan tykännyt minusta. Muistan, kun Toppilassa asuessa lähdin ovet paukkuen, ja hetken päästä soitin kuitenkin, että tulisit mun luo kylään. Muistan, miten sanottiin toisen olevan tärkeä, kun ei vielä uskallettu sanoa että rakastaa. Muistan senkin, kun yhteisenä muuttopäivänä koko muu kämppä oli kaaoksessa ja vain sänky jaksettiin laittaa kuntoon ja sinne kaaduttiin väsyneinä pitkän päivän jälkeen. Ja muistan, kun tänä kesänä tehtiin ensimmäinen yhteinen kesälomareissu Tampereelle, ja se oli ihanaa.


Kolme vuotta, josta puolet ollaan asuttu saman katon alla. Ja aikaisemminkin aika tiiviisti oltiin toistemme luona :D Eihän se aina helppoa ole varsinkaan tällaisen tempperamenttisen tuuliviirin kanssa, mutta hei, hyvä me! Paljon ihania juttuja, ihania uusia ihmisiä. Me ollaan ne Verban omasta kuormasta syöjät, ne toisen kaksosen poikaystävä ja lappilaisen shamaanin tyttöystävä. 


Tänään on siis meidän kolmas vuosipäivä! Sen kunniaksi syötiin yhdessä aamupalaa; pekonia, kananmunaa, tuorekurkkua, appelsiinmehua, kahvia ja kaakaota. Aamupalapöydässä odotti myös yllätys, kun Eeli oli ostanut mulle ihanan krysanteenin! En tiedä missä välissä tai missä sitä oli säilytetty, mutta aika mukava aloitus päivälle. Lisäksi sain ihanat Guessin korvakorut, jotka samoin oli aikamoinen yllätys, en yhtään osannut odottaa. Mutta niin, ihana ja onnistunut yllätys :) Käytiin myös päivällä syömässä, ja monesta ravintolavaihtoehdosta päädyttiin sitten Pannuun. Sopiva hintataso meille, ja ei oltu kumpikaan käyty siellä. Tosi viihtyisä paikka ja ennen kaikkea hyvää ruokaa! Otettiin kerrankin alkupalat, ja valittiin yhteiseksi sellainen alkupalalajitelma, jossa oli monta eri pientä alkupalaa. Ihan mielettömän hyvä, ja oli hauska tehdä jotakin erilaista! Pääruuaksi otin lehtipihvin ranskalaisilla so goooooood ja Eeli pippuripihvin. Mahat kyllä tuli täyteen ja kuten sanoin, ihan älyttömän herkullista ruokaa. Eikä siinä vielä kaikki, käytiin jälkkäreillä Tähtijätskissä. Otin tuttifrutti-päärynäpallon, joka oli kyllä hyvää, mutta olin niin täynnä etten ehkä nauttinut siitä niin paljon kuin olisi pitänyt :D Onneksi oltiin bussilla liikkeellä, eikä tarvinnut pyöräillä kotiin... Loppuillan suunnitelmissa olisi vielä katsoa joku elokuva ja olla vaan kotona, kahdestaan.

And I would fight my strength to untape my mouth
When I used to be afraid of the words
But with you I've learnt just to let it out
Now my heart is ready to burst
'Cause I, I feel like I'm ready for love
And I wanna be your everything and more
And I know every day I say it
But just want you to be sure
That I am yours
Ella Henderson: Yours

2 kommenttia: