maanantai 19. lokakuuta 2015

Via Snapchat

Ajattelin tehdä kuulumispostauksen Snapchat-kuvien avulla, koska ainakin omassa arjessa Snapchat on aika lahjakkaasti korvannut Instagramin. Sinne on vaan helpompi ladata kuva kun tietää, ettei se tallennu kuitenkaan mihinkään ja on näkyvissäkin korkeintaan sen vuorokauden. Tosin en ole snäpissäkään mitenkään superahkera päivittäjä, ja joskus onkin kiva vaan itsekseen fiilistellä arjen kivoja hetkiä. Kuitenkin, aina kun jotain päivittämisen aihetta löytyy, yritän muistaa tallentaa ne kuvat puhelimeen esimerkiksi juuri blogia varten.

1. Ennen tätä kuvaa en ollut ikinä syönyt sushia, enkä kyllä ole tämän jälkeenkään. Ei kylläkään johdu siitä etten tykkäisi, oli nimittäin hyvää! // 2. Tennarit, jotka oli joskus uudet. Kilpailee vahvasti lempparin asemasta valkoisten conssien kanssa! // 3. Syysflunssan kourissa, jospa tämän vuoden nuhastelut olisi nyt ohi.

1. No fuksisuunnistus! Kerrassaan hauska ilta oli // 2. Kalafornia, eli tuttavallisemmin Kalajoki. Ymmärrän kyllä nimen aiheuttaman hämmennyksen, eihän siinä ole kuin muutaman miljoonan asukkaan ja yhden kirjaimen ero Kaliforniaan! // 3. Lauran poikaystävän perheen kissanpentu Nöpö on varsin hurmaava tapaus!

No mitäs mun arkeen sitten kuuluu, niiden surullisenkuuluisien kouluhommien lisäksi? No vähän ainejärjestöhommia, kun Reema-lehti pitäisi saada kursittua kokoon mitä pikimmiten. Ihan hävettää, kun sen tekeminen on niin venynyt! Meidän on vaan Lauran kanssa vaikea saada aikatauluja sopimaan yhteen. Onneksi matskuja on seuraavaan lehteen tosi hyvin, ja ennen kaikkea monilta muiltakin kuin vain meiltä. Tietyllä tapaa myös vähän haikea olo, kun tietää että oma ainejärjestöura alkaa lähestyä loppuaan. Ainakaan omissa suunnitelmissani ei siis ole enää vuoden vaihteen jälkeen jatkaa Verban hallituksessa. Mukavat kaksi vuotta on ollut, ei siinä, mutta mielenkiinto alkaa hiipua ja on aika väistyä uusien ja innokkaiden jäsenten tieltä. Kirjoittelen varmasti vielä samanlaisia fiiliksiä kun lopettaminen on käsillä, mutta toivottavasti en ainakaan tule sen suhteen toisiin aatoksiin! Ja niille, joilla ainejärjetötoimintaan mukaan lähteminen on ajankohtaista: do it.  Se antaa todella paljon, ja kaikki siihen uhrautuva aika on kyllä sen arvoista. Siitä saa hyvää kokemusta ja ennen kaikkea uusia kavereita!

1. Jep, edelleen maailman kivoin pipo // 2. Ystävän läksiäisissä, ilta oli täynnä naurua, mutta mahtui sinne sekaan muutama kyynelkin. // 3. Läksiäisten jälkeen oltiin sovittu toisten kavereiden kanssa brunssi, mikä sopi hyvin karkottamaan darran! Seurassa tai ruuassa ei kyllä ollut valittamista.

Haha mua niin nauratti tämä kuvasarja :D Meitsi niin tosissaan vetää selfieitä mutta ei tuo kirjoittaminen oikein onnistu vaikka yritin korjatakin, niin parempi vaan vaihtaa suomeen...

Kavereista puheen ollen, on mulla sellaisiakin! Viime viikolla meidän Kuopion vahvistus Sini-Maria käväisi Oulussa, ja käytiin tyttöporukalla syömässä Roosterissa. Oon käynyt siellä aikaisemmin kahvilla lue: kaakaolla/limsalla ja leivoksella ja tällä kertaa testasin kanahampparia, joka oli niiin hyvää. Paikkana Roosteri on kyllä kiva ja viihtyisä, mutta tyttöjen kanssa todettiin että aika hälyinen. Tultiin johtopäätökseen, että esimerkiksi matot tai isommat verhot voisivat vähentää hälyn aiheuttamaa melua, jonka takia oli vähän vaikea jutella. Terveisin just ne parikymppiset, jotka puhuu kunkin tyylistä pestä ikkunat tai keittää kananmunat. Oh dear.

1. Tykkäisin kovasti pelata Wiitä, mutta ei nuo videopelit selvästikään ole meikän juttu. // 2. Silloin kun vielä nahkiksella tarkeni! // 3. Huh miten kauan tästäkin on! Kuvassa siis annos Pannusta, missä käytiin syömässä meidän vuosipäivänä syyskuun alussa.

1. Syysselfie // 2. Nordistipäivät oli kyllä ihan huippuhauskat! Vaikka ruotsia ei tullutkaan käytetty snapchatin kuvatekstejä enempää... // 3. Salaattibaarin salaatit on jo itsessään täyttäviä, mutta vaihtelun vuoksi otan joskus lisäksi uuniperunan. Hyvä kombo!

Viime aikoina oon myös lounastanut Salaattibaarissa, käynyt vähän opiskelijapippaloissa, syönyt liian huonosti ja epäterveellisesti, ilmoittautunut Humanistisen Killan vuosijuhlille, mekkoshoppaillut, innostunut reilun kuukauden päässä häämöttävistä synttäreistä, fiilistellyt pitkästä aikaa Paramorea, ottanut kevyttoppikset käyttöön, innostunut opiskelijavaihdosta, katsonut hyviä tv-sarjoja, leikannut hiuksia yli vuoden tauon jälkeen, aloittanut lukemaan jälleen kerran ensimmäistä Twilight-kirjaa, polttanut kynttilöitä, käynyt keilaamassa, ja ladannut kissa-akut täyteen. Ja nyt meikä jatkaa lomailemista; tänään suuntaan takaisin Ouluun ja huomenna huristellaan Audilla kohti Sodankylää! Long time no see :)

2 kommenttia:

  1. Moikka! Mä ylläpidän facebookissa tällaista korkeakouluopiskelijoiden bloggaaja-ryhmää, käyhän liittymässä: https://www.facebook.com/groups/1480775218831688/?fref=ts :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä, mäpäs käyn tsekkaamassa! :) en kyllä vieläkään monen blogivuoden jälkeen miellä itseäni bloggaajaksi ja jotenkin vierastan noita ryhmiä mutta käyn kattoon! :D

      Poista