lauantai 31. lokakuuta 2015

Halloween

Vielä ehtii kirjoittaa yhden postauksen lokakuun puolelle! Aihekin on näin kuun loppuun sopiva, eli Halloween. Vaikka varsinainen Halloween on nyt viikonloppuna, itse juhlin sitä jo keskiviikkona. Meidän ainejärjestö järjesti nimittäin Halloween-aiheiset bileet yhdessä logopedien ainejärjestö Communican kanssa, ja paikkana oli tuttuun tapaan Kaarle. Siellä on jotenkin sellainen sisustus jo valmiiksi, ettei paljon koristeita tarvita, ja se on myös sopivan kokoinen vähän pienempien ainejärjestöjen bileille. Me hengailtiin meillä ennen kuin siirryttiin keskustaan, ja täällä oli muun muassa Darth Vader, viikinki, kissa, sekä valtavan minecraft-laatikkopään omaava heppu.

Entäs minä sitten? Menin tänä vuonna jälleen vähän pienemmällä budjetilla, sillä ainut asia joka piti hankkia asua varten oli taikasauva - joka sekin maksoi kolme euroa ja oli täydellinen. Olin siis noita suoraan Tylypahkasta! Mulla oli valkoinen kaulunpaita ja musta hame omasta vaatekaapista, ja samoin sieltä löytyi kraka ja viitta. Punaoranssi kravaatti on ostettu joskus joitain juhlia varten, ja se on itse asiassa jopa Pieces-merkkinen tytöille tarkoitettu kravaatti :D Viitta puolestaan on ollut mulla ala-asteelta asti, kun olin ykkös- tai kakkosluokalla Ron Weasley joissakin naamiaisissa. Vieläkin se oli sopiva ja ylettyi pohkeen puoleen väliin; en sitten tiedä kuinka pitkä se oli aikoinaan. Siinä on myös pitkähköt hihat ja huppu ja jopa nappi kiinni laittamista varten, joten se oli täydellinen asuani varten! Koska kravaattini oli punainen, olin tietysti Rohkelikko, mutta en kukaan erityinen, koska en tiedä ketään blondia rohkelikkoa :D Laura puolestaan oli kissa, ja keksittiin sitten että hei ollaan pari, ja Laura oli mun animaagimuoto! Edellisvuosista poiketen en hoksannut ottaa kuvia ihan kameran kanssa, vaan asu on tallennettu ainoastaan puhelimella... Pitäisi tosissaan ryhdistäytyä asian kanssa!


Ilmeisesti parina esiintyminen kannatti, koska ensimmäistä kertaa Verban Halloween-bileissä päästiin pukukilpailun finaaliin, jee! Olin kyllä niin mielissään, ja myös yllättynyt, koska en tänä vuonna panostanut asuun juuri lainkaan. Toisaalta Kaarlessa ei kyllä ollut niin paljon pukeutuneitakaan, tai ainakaan sellaisia, jotka olisi kunnolla laittautuneet: oli siellä rosvoja, painija, Bilbo Reppuli joka oli muuten tosi hieno ja olisi ansainnut päästä finaaliin!, Minni-hiiri, zombeja, vampyyrejä, sugar skull -henkisiä kasvomaalauksia, ja Back to the future-hahmo, ja varmasti paljon muita joita en huomannut tai muista. Finaalissa oli meidän lisäksi Darth Vader joka oli siis meidän kaveri KP, Scare Crow sekä juurikin se laatikkopäinen heppu eli Lauran poikaystävä Pirkka-Pekka, joka vei taas pukukilpailun voiton! Hauskinta tässä on se, että PP:n alkuperäinen asuidea ei toiminutkaan, joten viimevuotinen laatikkopää pääsi taas käyttöön. Ja voittihan PP saman kilpailun pari vuotta sitten Slenderman-asullaan. Ehkä sitten ensi vuonna pukukilpailun voitto menisi vaihteeksi Verballe!


Muuten Halloweeniä ei sitten tulekaan juhlittua, vaikka tekisi mieli väkertää kaikkia kivoja blogeista ja instagramista bongaamiani Halloween-herkkuja. Eilen katsottiin teemaan sopivasti Walking Deadin uusin jakso ja päätin alkaa boikotoimaan koko sarjaa, kun lempihahmoni kuoli. Tai luultavasti kuoli; kuulemma on teorioita, joiden mukaan toivoa vielä olisi. Nähtäväksi jää, mutta eilen illalla sitä traagista kohtausta katsoessa minä, joka en ikinä itke elokuvien tai tv-sarjojen takia, tirautin muutaman kyyneleen! Hämmentävää.

Itseäni piristääkseni ajattelin tänään vielä kaivaa talvivaloja esille, kokata lempipastaa, nauraa Putoukselle ja katsoa all-time-favourite tv-sarjan Selviytyjät. Hurjaa Halloweeniä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti