maanantai 30. marraskuuta 2015

Thankful

Huolimatta siitä, että oon marraskuu-fani, niin on myönnettävä että onhan tämä kuukausi pimeä. Ja tosi pimeä onkin. Sen takia täytyy ajatella positiivisesti ja etsiä niitä valopilkkuja sieltä pimeän arjen keskeltä; eikä niitä aina tarvitse edes etsiä kovin kauan. Näistä ajatuksista ja viimeviikkoisesta kiitospäivästä inspiroituneena ajattelin koota muutamia juttuja, joista oon viime aikoina ollut kiitollinen.

♥♥♥♥♥

Ystävät, perhe, läheiset. Mulla on ympärilläni ihania tyyppejä, kunnon tukijoukot. Varsinkin syntymäpäivänä oli ihana saada paljon onnitteluja joka puolelta ja tuntea se välittäminen. Oli niin kivaa käydä pitkästä aikaa Kalajoella, ja odotan jo joulua, kun pääsee sinne takaisin. Silloin pääsen myös näkemään montaa mun ihanaa ystävää, kun vietetään pikkujouluja! Hyvä jengi koossa taas <3 Eikä sovi unohtaa Oulussa asustelevia kaiffareita, jotka piristää päivää kuin päivää. Tai sitä ihanaa tyyppiä, jonka viereen saa nukahtaa joka ilta.

♥♥♥♥♥

Oma koti. Ei sitä aina tajua, miten hyvin meillä asiat on täällä Suomessa. Toki on paljon korjattavaa eikä opiskelijana ole aina helppoa, mutta noin niin kuin ylipäätään on asiat aika hyvin. Mitä sitten jos vuokra vähän nousee; meidän kämppä on aika perfect. Viikonloppuna laitettiin vähän joulujuttuja esille, ja nyt viihtyy taas vähän paremmin. 

♥♥♥♥♥

Veronpalautukset. Tarviiko tähän lisätä mitään :D Kyllähän ne aina piristää!

♥♥♥♥♥

Opiskelupaikka. Vaikka sitä välillä väsyy puurtamiseen ja lukemiseen, jälleen kursseja valitessa nousee uutta motivaatiota. Keväällä pitäisi alottaa seminaarityö, joka on jo osa gradua. Vuodet menee niin nopeasti! Opiskeluissa hankittujen tietojen ja taitojen lisäksi opiskelupaikka on tuonut mun elämään myös paljon enemmän: uusia tuttavuuksia ja ystäviä, uusia harrastuksia ja merkintöjä CV:hen. Lisäksi oon kiitollinen siitä, että opiskelu on käytännössä ilmaista. Meidän pitää maksaa OYY:lle lukuvuosimaksu, joka ei kuitenkaan mielestäni ole kovin suuri hinta siitä kaikesta, mitä saadaan sitä vastaan.

♥♥♥♥♥

Joulu. Joulu on yhdessäolon, kiitollisuuden, lämmön ja antamisen aikaa. Odotan sitä, että istutaan koko perhe saman pöydän ääressä syömässä herkullista ruokaa, ja sitten koomataan olohuoneessa. Mutta myös joulun odotus on ihanaa, kun pikkuhiljaa saa laittaa yhä enemmän kynttilöitä ja tonttuja esille, hankitaan joululahjat ja myös paketoidaan ne, ja ylipäätään virittäydytään siihen tunnelmaan. Itse en osaa olla stressaamatta joulua, mutta tänä vuonna tuntuu jotenkin, että vielä ei edes hermostuta joulukiireet, vaan odotan innolla joululahjashoppailua ja piparisotaa; ehkä siksi, että ne tuo kaivattua vaihtelua arkeen.

♥♥♥♥♥

Ainejärjetötoiminta. Mun osalta hallitushommat alkaa olla ihan loppusuoralla, ja ei voi kuin hymyillen katsoa kulunutta kahta vuotta. Tästä kirjoitinkin jo vähän viime postauksessa, mutta olihan meillä huippu porukka, ja sain huippuja kokemuksia. Ja täytyy olla ylpeä tietysti siitä, että saatiin ainejärjestölehti herätettyä henkiin. Olenkin erityisen kiitollinen siitä, että lehdelle löytyy tekijöitä vielä jatkossakin, eikä meidän työ ollut turhaan tehtyä.

♥♥♥♥♥

Lumi. Olin niin iloinen, kun reilu viikko sitten saatiin nauttia valkoisesta maasta parin päivän ajan. Joululaulujen kuunteleminenkin alkoi tuntua heti paljon olennaisemmalta hommalta.Toivon kovasti, että kohta saadaan lisää lunta valaisemaan sekä luontoa että mieltä; sillä on molempiin ihan huomattava vaikutus!

♥♥♥♥♥

Tässäpä siis muutama maanantai-iltaa piristävä ajatus! Nyt alan jännittämään kevään kursseille ilmoittautumista ja huomista tenttiä, vaikka siinä saakin olla mukana kaikki apuvälineet läppäri mukaan lukien. Ehkä siitäkin voi olla kiitollinen, mutta totta puhuen lähinnä ihmettelen millainen tentti se oikein tulee olemaan? Anyhow, tsemppiä, positiivisuutta ja ennen kaikkea sitä kiitollisuutta kaikkien viikkoon ja alkavaan joulukuuhun! Peace out!


2 kommenttia: