lauantai 5. joulukuuta 2015

Snapchat stories

Vaikka oon koko ajan enemmän joulutunnelmissa, palataan nyt hetkeksi vielä syksyfiiliksiin. Uskollisin lukijani eli rakas siskoni toivoi kuulumisia snapchat-kuvien muodossa, joten täältä pesee! Näitä on oikeastaan  ihan hauska tehdä, koska postaukseen tulee selkeä rakenne ja punainen lanka. Tietysti kuvanlaatu on vähän rakeinen ja jos samanlaisia postauksia tekee liian monta, alkaa se olla toistoa ja yksitoikkoista. Mutta onneksi kuvat ja kuulumiset on aina erit :D Ja sivuhuomautuksena, vaikka näissä melkein kaikissa on kuvateksit, en niitä aina kuitenkaan käytä...


1. Saatoinpa aloittaa Twilight-saagan lukemisen! Tosin tuo sama kirja on edelleen kesken yöpöydällä; ehkä joululomalla sitten! // 2. Huh, mennäänpä kauas ajassa taaksepäin! Eli siis tässä ollaan matkalla kohti Vuokattia ja iskän synttäreitä, ja olihan muuten mukava viikonloppu näteissä maisemissa. // 3. No onpas nokkela kuvateksti


1. Käytiin Vuokatissa kiertämässä Eino Leinon lenkki, joka kiersi Vuokatinvaaran. Lenkin alkupuolisko oli rankempi ja posket kyllä punotti! // 2. Patikoinnin puolessa välissä pysähdyttiin koko porukka kodalle paistamaan makkaraa ja juomaan lasilliset kuoharia // 3. Heh, voisin melkein väittää ettei mennyt päivä ihan kuvatekstin suunnitelmien mukaan!


1. Meidän kaveriporukan Kuopion vahvistus Sini-Maria tuli omalla syyslomaviikollaan käväisemään Oulussa, ja käytiin Roosterissa syömässä. Aivan hyvä paikka, suosittelen! // 2. Ja vaihteeksi vähän terveellisempää settiä yliopiston salaattibaarista // 3. Kai loman kunniaksi saa ostaa purkillisen maailman parasta jätskiä ihan vain itselleen, saahan?


1. Syysloman alkupuoliskolla mentiin Lauran kanssa käymään Kalajoella // 2. Ja muutaman ihanan lomapäivän jälkeen suunnattiin takaisin Ouluun, tosin itse olin siellä vain yhden yön, kun jo lähdettiin Eelin kanssa... // 3. .. kohti Sodankylää! Sielläkin oli niin mukavaa, pitkästä aikaa pääsin näkemään mun toista perhettä :)


1. Ehkä parhaita sipsejä, ja ehkä suloisin pikkumies // 2. Voin muuten paljastaa, että tuo tentti on edelleen rästissä ja odottaa mua ens viikolla.. argh // 3. Halloween! Oli aika kiva huipussa seurassa Tylypahkan noidaksi pukeutuneena!1. Tilasin mekkoni Humanistisen Killan vuosijuhlille Promgirl-sivustolta, ja olin kaikin puolin tyytyväinen! // 2. Ystävälleni Millalle käytiin puolestaan yhdessä shoppailemassa mekko, ja vitsit että oli hauskaa! Ensin katseltiin Halosen valikoimaa, napattiin muutama sovituskoppiin mutta nopeasti oli selvää, että Milden ensimmäiseksi kokeilema mekko oli ylitse muiden. // 3. Trio ♥


1. Oulun yliopiston Humanistinen Kilta on nyt yrittänyt lanseerata Humanistibaskeria, vähän samaan tyyliin kuin teekkareilla on teekkarilakki. Saa nyt nähdä miten onnistuu, mutta ihan hauska idea! // 2. Vissiin välillä vähän opiskelustressiä... // 3. Humanistisen killan vuosijuhlaviikon ensimmäisissä bileissä Teekkaritalolla


1. Samaisissa pippaloissa! Mun mielestä tämä on jotenkin loistava kuva :D // 2. Edelleen niitä bileitä... Jostakin syystä snapchat aktivoituu aina kun oon juhlimassa... // 3. Wuu vujuspämmi! Laitoin illan aikana aika paljon videoita enkä niinkään kuvia, ja muutenkin keskityin enemmän juhlatunnelmaan eikä tullutkaan hurjaa spämmiä.1. Hups, mitä sieltä käsilaukusta löytyikään? // 2. Vuju-viikonlopun jälkeen olikin sitten vähän hankalampi herätä maanantaihin // 3. Kamerastakin löytyi onneksi kivasti kuvia, vaihteeksi! 


1. Viime vuonna kaikki 55 opintopistettä eli noppaa suorittaneet sai haalarimerkin, ja kolahtihan se postiluukusta tännekin! Lisäksi tuli lounaslippuja Unirestalle. // 2. Jokunen viikonloppu sitten mentiin Lauran kanssa Kalajoelle kissavahdiksi, ja töitä riitti, sillä kisu oli aivan hellyydenkipeä! Ei haitannut kylla yhtään, tui tui! // 3. Samalla reissulla ehdin pitkästä aikaa nähdä Pinjaa kahvittelun merkeissä, ja pääsinpähän myös testaamaan Kalajoen uusimman kahvilan!


1. No se rakkain kisu ♥ // 2. Leivottiin myös suklaakakku suklaa-appelsiinikuorrutteella omien synttäreiden kunniaksi, oli muuten hyvää // 3. Oikeana synttäripäivänä juhlittiin sekä ikääntymistä yhyy että meidän ainejärjestön pikkujouluja. Ihana ilta!


1. Se toinen synttärisankari // 2. Synttäreiden jälkeisenä päivänä tukka oli kipeä, mutta kiinalainen ruoka pelasti! Miten myöhään olenkaan löytänyt kiinalaisen ihanuuden ja jäänyt paljosta paitsi... // 3. Synttäreiden jälkeen on jo aiheellista hypettää joulua, ja joulufiilikseen pääsee parhaitan laittamalla kodin joulukuntoon. Meillä on esillä paljon jouluvaloja, lumiukkoja ja tonttuja!


1. Eilen juhlittiin Millan synttäreitä! Nyt ollaan samanikäisiä taas, noin viikon ehdittiin olla eri aaltopituudella :D // 2. Birthdaygiiirl ♥ // 3. Lempparityttöjä, oli kyllä mukava ilta jälleen kerran!


1. Kokeiltiin Eelin kanssa leipoa vähän erilaisia torttuja, kun bongasin instagramista ohjeen pöllötorttujen tekemiseen. // 2. Niistä tuli vähän omalaatuisia :D Mutta silti oikein hyvä, olihan ne vuoden ensimmäiset joulutortut! // 3. Jotain jännää... Eli ensi syksy menee meikän osalta vähän eri maisemissa, nimittäin toisella puolella Atlanttia Yhdysvalloissa! Tarkemmin sanottuna vielä Pohjois-Carolinan yliopistossa Greensborossa. Innoissaan? No ehkä hiukan! Hakuprosessi on vielä kesken, mutta Oulun yliopistosta on tullut jo hyväksyntä pari kuukautta sitten, ja ilmeisesti asia on silloin jo aika varma. Torstaina päästiin tapaamaan UNCG:n tyypejä, jotka olivat tulleet käymään Oulussa, ja tapaamisen jälkeen oli entistä parempi olo. Kunhan vain mikään ei menisi pieleen, niin elokuussa sitä sitten lennettäisiin kohti USAa!

Siinäpä se olisi! Tosiaan, nuo viimeiset uutiset on se juttu jota raotin jokunen postaus sitten. Meikä on täällä aika innoissaan, vaikka tuntuukin epätodelliselta. Ei vaan pysty kuvittelemaan, että millaista arki siellä tulisi olemaan. Having said that, en todellakaan jättäisi tätä tilaisuutta käyttämättä vaikka mikä tulisi!

2 kommenttia: