tiistai 22. joulukuuta 2015

Wait for it

Mitä kummaa, jouluun vain pari yötä enää? Joulufiilis on aika katossa, vaikka lumet sulikin pois oikeastaan kokonaan. Onko muuten vähän outoa, että joulukuussa sataa vettä kaatamalla :D Olisihan se kiva, että saataisiin edes pieni lumikerros maahan; vaikka joulutunnelma lähteekin sisältä, ei se ulkona oleva valkoinen näky ainakaan yhtään haittaa tee!


Joulun lähestyessä sitä kunnolla tajuaa, miten nopeasti syksy ja oikeastaan koko vuosi on kulunut. Ajattelin vielä väsätä perinteisen vuosikatsauksen, mutta mun mielestä kulunut vuosi on ollut aika jees! On ollut juhlia, reissuja, iloisia uutisia ja muita mukavia juttuja, jotka jättää varjoonsa mukaan mahtuneet ikävät jutut. Mun mielestä on tärkeää muistaa ne hyvät ja positiiviset jutut, ja kääntää ne ikävämmätkin asiat voimaannuttaviksi. Everything happens for a reason, tai näin ainakin haluan uskoa. Eräs fiksu ystäväni myös totesi joskus, että jaksaa inhottavien aikojen yli ajattelemalla, että sen jälkeen on luvassa vähintään yhtä paljon hyvää; ei koko ajan voi mennä huonosti. Ehkä siksi esimerkiksi mun vuoteen 2014 mahtui jonkin verran niitä juttuja, mitä ei hyvällä muistele - tuntuu nimittäin, että kuluneeseen vuoteen on sisältynyt ihan hurjasti ilon hetkiä. Tai ne fiilikset ainakin on päällimmäisinä tällä hetkellä, mutta onkos se ihmekään joulun alla!


Viime viikonloppuna ehdin vielä juhlia yksiä viimeisiä pikkujouluja, tällä kertaa Kalajoen tyvärten kanssa. Oli ihanaa olla koolla taas tutun porukan kesken, vaikka mukana olikin pari uutta poikaystävää. Tervetuloa joukkoon, huiput tytöt ootte itsellenne saaneet! Vietettiin ensin iltaa keskustassa, ja pitkästä aikaa suunnattiin jatkoille Dyyniin. Tunnit vaan hurahti ohi, kun pelailtiin Aliasta ja Huojuvaa tornia, vaihdettiin pikkujoululahjat Secret Santa -hengessä, ja herkuteltiin hitusen liikaa. Dyynissä puolestaan esiintyi Kasmir, ja vaikka väkeä ei hirveästi ollutkaan, meidän meno ei siitä lannistunut - päinvastoin! Vallattiin eturivi, ja keikan aikana hypittiin ja laulettiin mukana. Ihan mahtava fiilis olla pitkästä aikaa minun parhaiden tyttöjen kanssa :) Jotenkin kaikki vaan sujui niin sulavasti, eikä kotiin lähteminenkään tuntunut pahalta, kun takana oli niin huikea ilta. Näitä lisää kiitos!


Näin joulun alla olen sitten käynyt hakemassa lukemista kirjastosta, ja tulipahan taas todistettua, miten pieni pitäjä Kalajoki on. Keskustareissulla näkyi liian paljon tuttuja kasvoja; pidän isompien kaupunkien tarjoamasta anonyymiydesta ja siitä, ettei tunne joka toista vastaantulijaa... Mutta muuten joulunaluspäivät on olleet oikein näppäriä. Meillä oli käymässä isäpuolemme sisko perheineen, myös heidän kanssaan asuva chileläinen vaihtari, jonka kanssa oli mukava puhua vähän englantia pitkästä aikaa. Lisäksi kurssisuorituksia on tipahdellut opintorekisteriin, ja aivan hyvältä näyttää! Kivoja tällaisetkin joululahjat, ei ole syksyn uurastus mennyt ihan hukkaan :) Tänään hoidettiin sitten joulusiivous ja jouluostokset pois alta, ja huomenna saa vähän hengähtää. Illalla mennään kirkkoon joulukonserttiin, joka taatusti ohjaa ajatukset jo aattoon ja joulupyhiin!

Nyt ajattelin syventyä blogien ja Netflixin syövereihin; kone on taas saanut levätä muutaman päivän, niin rästiin jäänyttä lukemista on kertynyt. Postauksen kuvat on muuten mun ja Eelin kämpästä; vähän meinaa tulla ikävä omaa kotia näitä katsoessa! Vaikka kotikotona onkin nättiä ja ihanaa, on se oma kämppä vaan niin meidän näköinen. Nyt kuitenkin ihanaa ja taianomaista joulun odotusta vielä hetkeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti