keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Wishlist

Keskusteltiin tänään kavereiden kanssa lounaalla siitä, miten paljon helpompaa on, kun osaa toivoa jotain joululahjaksi. Siitä on oikeasti niin paljon apua lahjan antajalle; kuinka monta kertaa sitä onkaan tuskailtu muutama päivä ennen joulua, kun viimeiset lahjat on vielä hankkimatta.. Don't get me wrong: mun mielestä on ihana antaa lahjoja! Joko sellaisia, joita toinen tarvitsee tai on toivonut, tai sellaisia, jotka on itse hoksannut ja ne yllättää lahjan saajan. Esimerkiksi meidän kaverille Millalle ostettiin synttärilahjaksi Anastasia Brow kit, ja se oli tavallaan yhdistelmä molempia. Milla oli toivonut sitä, mutta ei ehkä odottanut. Samaa oon kokenut monesti itsekin, vaikka nykyään toivonkin ehkä sellaisia täsmälahjoja. Esimerkiksi viime jouluna mamma todellakin yllätti, kun olin toivonut muutamia astioita, ja sainkin kaikki toivomani!

Tänä vuonna en vaihdon takia toivo juuri mitään muuta kuin rahaa. Aika tylsää sinänsä, mutta toiselle puolen maapalloa matkustaminen ei ole ihan halpaa hommaa. Kokosin kuitenkin juttuja, joita toivon Eeliltä, tai joita toivoisin jos tilanne olisi eri.


Eeliltä olen toivonut sellaisen-huivin-joka-kaikilla-on, tiedätte varmaan mistä on kyse. Kuvan huivit ovat Bik Bokista ja Cubukselta, vaikka joka paikassahan ne ovat aika lailla saman hintaisia. Tietysti joku Acnen huivi olisi aika täydellinen, mutta ei ehkä sopiva tälle opiskelijabudjetille :D Samaan budjettiseinään kaatuu kuvan DKNYn tuotteet, laukku ja lompakko. Ne on lähinnä vaan antamassa täytettä, sillä en ole toivomassa niitä keneltäkään; säästetään ne isommat hankinnat sitten Yhdysvaltojan outlet-kyliin.

Eeliltä toivoin samoin lämpimät polvisukat, sillä aina kotona mun varpaat on ihan jäässä! En myöskään osaa nukkua ilman sukkia, ja koska useimmat yöhousuni ovat sortseja, pitkät sukat sopisi hyvin niiden kanssa. Toivon myös tossut, mutta niitä en muistanut laittaa tähän kollaasiin mukaan. Ne jos joskut olivat sellainen täsmälahja, sillä bongasin ihanat jo syksyllä Tokmannilta! 

Myös uusia puhelimen kuoria olen katsellut viime aikoina, mutta kun valikoimaa on niin paljon, on vaikea päättää! Netistä löytyy paljon vaihtoehtoja halvalla, mutta laadusta ei ole takeita. Kaupoissa olevat kuoret sitten tuntuu kalliilta nettiin verrattuna.. Haluaisin myös, että omenalogo näkyisi kuoren alta, ja tuollaisia Disney-aiheisia kuoria on aika paljon. Toisaalta on niin paljon muitakin söpöjä kuoria!

Sitten lisää niistä turhista toiveista... Viime aikoina silmää on miellyttäneet lahkeista tiukat collegehousut, ne olisi sopivan rennot mutta kuitenkin vähän siistimmät. Esimerkiksi talvitakin kanssa en tykkää pitää löysiä kollareitani, niin tällaiset olisi aika hyvät! Jäänee sitten omaksi hankinnaksi joulun alemyynteihin... Samoin silmää on miellyttänet kaksi ihanaa herrasmiestä, Tobias Eaton ja Christian Grey. Four ja Grey kertovat Divergent-trilogian ja Fifty Shades of Grey-tarinan miehen näkökulmasta; näitä lukisi mielellään joulun pyhinä uudet tossut jalassa. Tarinaltaan enemmän kiinnostaa Four, mutta toisaalta Grey on melkein pakko saada jossain vaiheessa, kun sarjan muutkin osat löytyy kirjahyllystä.

Täydennystä kaipaisi mun Kalevala-korut, ja tuohon Lähde-sarjaan multa löytyy aikoinaan rippilahjaksi saamani rannekoru. Tykkään Lähde-kaulakorun yksinkertaisesta tyylistä, ja samankailtainen on myös Roosa Nauhalle tehty koru. Niin nättejä! Olenkin jo jonkin aikaa ihaillut yhdeltä ystävältäni löytyvää Lähde-kaulakorua, mutta omalta osalta taitaa jäädä vielä joksikin aikaa ihan vaan haaveeksi.  Samoin tässä kollaasissa on vähän ylimääräisenä nuo Kossin kuulokkeet, jotka kuitenkin voisi olla ihan tarpeelliset. Mulla on vaan ihan tavalliset nappikuulokkeet, jotka on mun vanhasta mp3-soittimesta ja tippuu koko ajan korvista. Tällaiset kunnon kuulokkeet olisi aika jees, ja nämä on myös näppärän kokoiset ja tyylikkään näköiset.

Sellaista! Löytyykö jonkun toivelistalta samoja juttuja? Omat lahjaostokset on vielä pahasti kesken mutta kuitenkin selkeästi listattuna. Pitäisi vain ehtiä keskustaan tai Ideaparkiin ihan ajan kanssa... Mutta on tämä joulunodotus ihanaa aikaa, ja kohta pääsee viimein myös paketoimaan!

2 kommenttia:

  1. Miten olis semmonen joulun aakkoset -postaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea! Täytyy toteuttaa opiskelukiireiden jälkeen :)

      Poista