maanantai 23. marraskuuta 2015

Kissamaista menoa

Moikka! Puuh, kylläpä väsyttää pitkän ja touhukkaan päivän jälkeen. On ollut pyöräilyä talvisissa maisemissa, ainejärjestön kokousta, ramppaamista kodin ja yliopiston välillä, iltaluento ja nyt armoton väsy. Ja ehkä vähän jännityskin, sillä huomenna on The Birthday! Ennen kuin heittäydyn vallan synttärifiiliksiin, ajattelin kirjoitella viime viikonlopusta, joka meni vaiheeksi Kalajoella, huomattamasti rauhallisemmissa merkeissä kuin edellinen viikonloppu. Meidän porukat oli siis lomareissulla ulkomailla, joten lähdettiin Lauran kanssa torstaina kotiin päin kissa- ja talovahdeiksi. Kisu olikin aivan hellyydenkipeä, raukkaa kun ei ollut kukaan hoitanut melkein viikkoon! Meidän tuttu oli käynyt lämmittämässä taloa ja vähän katsomassa kisun perään, mutta käytännössä se oli ollut yksin. Koko viikonlopun ajan sitä pitikin sitten koko ajan olla hoitamassa, silittämässä, rapsuttamassa, paijaamassa ja hemmottelemassa; eikä haitannut yhtään, on se kisu niin rakas!


Pääsin myös pitkästä aikaa ajamaan autolla, kun käytiin Kalajoen keskustassa sijaitsevassa kahvila MinRosessa teellä Pinjan kanssa. Oli kiva nähdä tuotakin tyttöä, edellisestä kerrasta olikin jo aika kauan. Muuten viikonloppu meni kotona oleskellessa, ja muun muassa käytiin saunassa useamman kerran sekä leivottiin meille synttärisuklaakakku, josta tuli melkoisen hyvä. Kakun koristeluunkin käytettiin kaikki taiteellinen lahjakkuutemme, vaikka numero 22 ei lopulta ihan siltä näyttänytkään :D 


Lauantaina meidän porukat sitten tuli kotiin, ja samoin tuli talvi. Niin ihanaa! Lunta satoi ihan valtavan paljon, ja sitä oli paksuna kerroksena maassa ja puiden oksilla. Joululaulujen kuunteleminenkin tuntui heti paljon kivemmalta!  Tuliaisiksi äiti toi meille MK:n laukut, jotka ei ole aitoa nähneetkään, mutta on silti tosi nätit ja näppärän kokoiset. Lisäksi saatiin magneetit jääkaapinoven kasvavaan kokoelmaan. Oli kiva palata porukoiden lomakuvien kautta kesäisiin fiiliksiin, mutta toisaalta kyllä odotan jo, että kunnon talvi tulee päälle! Lumi on niin kaivattua, se luo joulufiilistä ja tekee illoista hitusen valoisempia. Pakkasta en niinkään kaipaa, muutama aste niin olis aika jees!


No niin, ehkä nyt saa taas alkaa jännittää synttäreitä, kun sai viikonlopun kuulumiset läpikäytyä! Eilen mulle tuli jonkinlainen ihmeellinen synttäristressihermoromahdus, kun aloin miettimään, entä jos synttäreistä tuleekin ihan tylsät ja huonot ja ei olekaan kiva päivä... Itkuhan siinä tuli, tosi kypsää käytöstä :D Toivottavasti huominen kuitenkin osoittautuu superkivaksi päiväksi; ainakin edellytykset sille on aika hyvät. Ja ei synttäripäivänä saa olla pahalla päällä, se on ilon juhla ja oma spesiaali päivä! Vitsi, meikä on kyllä niin synttäri-ihmisiä. 

2 kommenttia: