maanantai 12. elokuuta 2013

en mondag

Mitä tapahtui tänä maanantaina?

Treffasin kahta ihanaa naista. Ensin suunnitelmissa oli tavata Kalajoen oikeastaan ainoassa kahvilassa, mutta siirrettiin kohtaaminen Sini-Marialle, minne myös Marisa kurvasi. Syötiin hyvää maitojäätelöä, herkuteltiin kekseillä, juteltiin syvällisiä eli suoraan sanottuna juoruttiin. Kovasti oli tytöt saaneet väriä pintaan, ihan tässä kateus iskee! Nyt on takataskussa myös muutama tapaamissuunnitelma. Muutto on nimittäin kaikille meille aika ajankohtainen, ja toistemme uudet kämpät on tietysti pakko tsekata syksyn mittaan. Laitoin päälle uuden collegen, mutta auringon paistaessa tuli melkein kuuma! Kesä on vielä täällä :)


Kävin kirjastossa. Mukaan tarttui pari hömppäkirjaa, ja tavoite on kahlata ne läpi viikon aikana. Halun innostua lukemisesta uudestaan, sillä kaipaan sitä tunnetta kun ei saa nenää irti kirjasta. Ehkä olisi viimein aika tutustua myös yliopiston Pegasus-kirjaston kaunokirjallisuusvalikoimaan.. Napattiin Lauran kanssa elokuvahyllyltä myös Notebook-leffa ties monettako kertaa. Ehkä nyt, ehkä nyt!


Poimin marjoja. Marjojen poimiminen on ollut lempparitekemisten pohjalla siitä asti, kun muutin pienenä Kalajoelle ja pihapiiristä löytyi marjapensaita. Hämähäkkejä, ampiaisia, sotkevia marjoja joista en edes sen kummemmin tykkää.. Jeejee. Tänään se oli kuitenkin sarjassamme "ihan jees", sillä aurinko paistoi ja lämmin tuuli piti öttiäiset loitolla. Loistoseuraa tarjosi myös kissamme Salama, joka ilmestyi miukuen piristämään marjastelua, ja käpertyi ruohikkoon nukkumaan. Koko kesän olen kärsinyt kissojenvieroitusoireista; bongaan niitä joka paikasta ja lässytän kaikille jotka jaksavat kuunnella vielä viisi minuuttia kissakohtaamisen jälkeen. Näiden muutaman päivän aikana meidän naukut onkin saaneet aimo annoksen hellyyttä, mutta minkäs sille mahtaa kun ovat niin lutuisia. Tuitui!


Kävin lenkillä. Ilta-aurinko, äiti, Laura. That's all.


So I sit and realise
With these tears falling from my eyes
I gotta change if I wanna keep you forever
I promise that I'm gonna try
Jessie J: Nobody's perfect 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti