tiistai 27. elokuuta 2013

Pelican Peak Purple

No nyt on puhdas kämppä! Toisin kuin suunnittelin, en nyt ihan aamusta saanut imurointia aloitettua, mutta sainpahan kuitenkin. Tavoite siis saavutettu! Lisäksi leivoin vielä illan päälle paholaisen piirakkaa, sillä loppuviikosta luvassa on melkoisen huippuja vieraita, ja saapuuhan se kämppiskin sieltä vihdoin ja viimein. Viikon huipennusta siis odotellessa aika kuluu varmasti nopeaa. Huomisellekin on tekemistä, sillä ajattelin käydä yliopistolla katsomassa minne ekana päivänä pitää mennä. Heh, ei sentään; ohjelmassa on lukuvuositarran haku, jotta saan alennukset talteen entiseen tapaan, tärkeimpänä tietysti se ruokapuoli yliopiston ravintoloissa ;)


Kynnetkin sai vihdoin väriä! Muutamana viime kesänä, jäätelökioskilla työskennellessäni, sormen päät on saaneet olla luonnollisessa tilassaan. Nyt kun viimein on ollut mahdollisuus lakata, laiskuus on iskenyt pahemman kerran, höh. Vaikka äkkiäpä se lakka olisikin kulunut hälyttimiä irrottaessa ja kenkälaatikoita availlessa. Tänään testasin Rosebulletin lakkoja ensimmäistä kertaa. Olin tosi tyytyväinen! Lakka kuivui nopeasti, ja violettia riitti vain kaksi kerrosta että väri näkyi kunnolla. Seuraavan kerran combo on jo valmiina: vaaleanpunaista alle ja samansävyistä hilelakkaa päälle!


Ps. Taidan olla ihastunut. Vieläpä kaukoihastunut. Onneksi siinä on ainakin vanhojen Demien ja Miss Mixien mukaan paljon hyviä puolia; voi haaveilla rauhassa eikä se vahingoita ketään, kunhan ymmärtää ettei homma kuitenkaan koskaan voisi toimia. Mutta ihan tiedoksi kaikille: näpit irti herrasta nimeltä Justin Timberlake. Murr.

It's like you're my mirror
My mirror staring back at me
I couldn't get any bigger
With anyone else beside me
And now it's clear as this promise
That we're making two reflections into one
Justin Timberlake: Mirrors 

 

2 kommenttia:

  1. Miksi en näe kuvia koskaab kännykällä? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aaaa apua en kyllä osaa sanoa! ;< johtuisikohan siitä että lataan kuvat tänne photobuckketin kautta..?

      Poista