keskiviikko 14. elokuuta 2013

I can't tell where the journey will end


Atomikaksoset täällä moi. Pieni vinkki kaikille yliopistouraa aloitteleville: don't do it. Ollaan kaksi päivää tehty lukujärjestyksiä syksylle ja keväälle, eikä se ole mikään helppo homma. Omalta osalta mun täytyy sumplia englannin aineopintojen, ruotsin perusopintojen, ja vielä muutaman matkailun kurssin välillä. Kaikesta huolimatta tulee vähän päällekäisyyksiä. Näillä näkymin kahdeksan aamut vaikuttaa jäävän suurimmalta osin takavasemmalle, mutta toisaalta torstaisin istutaan luennolla kuuteen saakka. Miten käy naisten vuorolle yläkerran kuntosalilla, nyyh. Lisäksi olen vääntänyt ja taistellut HOPSin eli henkilökohtaisen opintosuunnitelman kanssa. Eikö kuulostakin kivalta?

Mutta silti.. On se aika jännää miettiä tulevaa vuotta. Nyt sitä ollaan jo toisen vuoden opiskelijoita. Periaatteessa niitä fiksumpia heppuja, joilta voi tulla kysymään neuvoa esimerkiksi juuri kurssien valintojen kanssa tai kenen opettajan luentomateriaalit on täyttä hepreaa. Käytännössä sitten.. Ehkä voin paremmin sanoa, kannattaako tulla exculle tai mistä ravintolasta saa parasta mehua.

Nyt olisi tosi kiva kuulla, jos näyttöjen toisella puolella on muita yliopisto-opiskelijoita - vielä siistimpää jos joku aloittaa enkkua! Jos mieltä askarruttaa jokin korkeakouluopintoihin liittyvä kysymys, laita se kommenttiboxiin tulemaan niin voin vastata humanistisen kieltenopiskelijan näkökulmasta :) Nyt alan tekemään merkintöjä uuteen Muumikalenteriin, moix!

Hope I get the chance to travel the world
But I don't have any plans
Wish that I could stay forever this young
Not afraid to close my eyes
Life's a game made for everyone
And love is the prize
Avicii ft. Aloe Blacc: Wake me up

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti