tiistai 24. syyskuuta 2013

Down with the cold

Punainen ja arka nenä - jep, syysflunssassahan täällä ollaan! Ehkä ihan hyvä nuhastella tässä vaiheessa, sillä ilmoittauduin tänään parin viikon päästä olevalle exculle. Meinaa jo nyt vähän jännittää että mitähän reissusta tulee; viime syksynä kun oli niin huisin kivaa! Ja toisaalta, Eeli ei ole kiinnostunut lähtemään matkaan. Kuka musta sitten pitää huolta :D


Piristääkseni itseäni ja kaikkia muita nuhaneniä, päätin toteuttaa haasteen. Säännöt:

1. Kiitä haastajaasi.
2. Jokaisen haastetun pitää kertoa itsestään 11 faktaa.
3. Pitää myös vastata haastajan 11 kysymykseen.
4. ... Ja keksiä itse 11 kysymystä uusille haastetuille.
5. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa.
6. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut mukaan.
7. Ei takaisin haastamista.

Suuret kiitokset siis Hanna-Marille tästä haasteesta! Aikaisemmin oonkin jo samanmoiseen haasteeseen vastannut, joten nyt ajattelin sitten toimia vähän eri tavalla koska sen millään keksi yhtätoista kiinnostavaa asiaa :D Joten, tällä kertaa kuvasin 11 yksityiskohtaa mun huoneesta. Tämäkin toimii siis eräänlaisena sneak peek-postauksena suurempaan kokonaisuuteen, sillä asuntopostaus is yet to come. Mutta katsotaan mitä saan aikaiseksi huomisen hyppytunneilla! Jos kuitenkin keskitytään hetki tähän haasteeseen:


1. Valokuvat. Huoneestani löytyy aika paljon valokuvakehyksiä, joissa pääosaa esittää ihanat ja rakkaan kaverit. Itsekin oon kyllä eksynyt muutamaan kuvaan, ja löytyypä työpöydältä vauvakuva mittoineen.


2. Kokovartalopeili. Kuinkahan monessa postauksessa voin vielä hehkuttaa tätä ihanuutta! Mulle se kuitenkin on jotain erikoista, luksusta ja kauan odotettua. Aamujakin helpottaa kummasti, kun ei tarvi arvailla miltä päivän asustus näyttää vaan näkee heti, onko vaihtamiseen aihetta. Peilin eteen asetin pyöreän valkoisen maton, joka osoittaa poseeraamisen oikean paikan ;) 


3. Valokuvapidikkeet. Huoneen uusimmat tulokkaat! Sain nämä ihanat koristeet Jennalta tuparilahjaksi, ja tietty ne pääsi heti kunniapaikalle. Ilmankin valokuvia näitä sydämiä kelpaa pitää esillä, vaikka nyt niihin onkin tungettu muutama viestilappunen..


4. Lipasto. Useamman kuukauden ajan on selailtu Ikean kuvastoja ja nettisivuja, mietitty muitakin vaihtoehtoja ja tyrmätty äidin vastaavia ehdotuksia. Mutta ei. Tämän minä halusin, ja tämän minä myös ostin! Ikean Malm-lipasto. Love it.


5. Yöpöytä. Aikoinaan Jyskistä ostettu laatikosto on kulkenut mukana Kalajoelta ensin Kaijonharjuun ja sitten tänne Toppilaan. Mahdottoman nättihän se on, mutta neliön muotoinen taso meinaa käydä vähän ahtaaksi, kun siihen koittaa mahduttaa valokuvakehykset, lampun, kynttiläkupin, kaksi puhelinta ja kaukosäätimen..


6. Sänky. Tarviiko tätä selittää? Ps. voin kertoa, että monta tyynyä sängyn päällä näyttää ihan kivalta, mutta on rasittavaa etsiä niitä kaikkia aamulla kiirreessä ties mistä,  kun ne on illalla väsyneenä vain nakannut johonkin... Mutta pinkki-turkoosi tyyny on se uusin, Ikeasta!


7. Sydänvalot. Heti kun näin huoneeni ikkunalaudan, tiesin että koristevalot siihen tulee. Varsinkin näin syksympänä valot on kiva laittaa päälle tuomaan tunnelmaa iltoihin. Siihen vielä pari kynttilää kaveriksi, oujea!


8. Nalle. Mun oman halausnallen oon saanut ystävältäni Hennalta. Ei enää pidetä niin paljon yhteyttä, mutta nalle on kunniapaikalla nojatuolissa ja aina kun on halauksen tarpeessa, nalle kyllä auttaa. Aika pehmeä kaveri on muuten!


9. Työpöytä. Ei, en tee tässä läksyjä tai kotitehtäviä. Ei, en dataile sen ääressä hyvässä asennossa. Jep, peili vääristää, mutta silti tuijotan joka aamu zombi-meeriä silmästä silmään ja koitan ns. ehostautua edustuskuntoon. Jep, tämän työpöydän ääressä, istuen ihanan näköisellä mutta kovin epämukavalla tuolillani.


10. Naulakko. Onhan se kovin toimistomainen - ja niin kai pitääkin olla, sillä sieltä se on lähtöisin. Kun sitä tarjottiin mulle huoneeni somistukseksi, epäilyttävästä väristä huolimatta en hennonnut kieltäytyä mahdollisuudesta. Ja saadan siihen tosi kätevästi esille huivit ja laukut, sekä tietysti legendaarisen knallini!


11. Televisio. Taidan olla nykyään vähän koukussa; tuntuu että koko ajan kyseinen toosa on taustalla auki... Mutta ei se mitään, sillä oon tosi iloinen siitä, että sain sen ylipäätään! Vaikka oikeastaan Eelin onkin...

Hanna-Marin kysymykset:

1. Mitä harrastuksia sinulla oli lapsena? Ööh... Oon ollut mukana joissain Pikkutiikereissä, jotain urheilua se oli! Ja hmm, ainakin kuoro ja jalkapallo.

2. Mitä ruokaa yleensä tilaat ravintolassa? Kanaa!

3. Lempijuomasi? Alkoholittomista kaakao ja alkoholillisista pinkki ufoshot

4. Millaista hiustyyliä et voisi ikinä kuvitella itselläsi? Lyhyttä.. tai jotain tosi rajua leikkausta, no no!

5. Millä paikkakunnalla haluaisit asua aikuisena/ silloin kun sinulla on oma perhe? Kyllä tämä Oulu on aika kiva.

6. Onko sinulla allergioita? Eei.

7. Minkä lemmikkieläimen kanssa et voisi asua saman katon alla? Käärme tai hämähäkki, hyyyi!

8. Mitä pelejä tykkäät pelata? Aliasta eniten, koska siinä oon jopa aika hyvä! Ristiseiska on kans kiva. Yleensäkään en lähde peleihin kovin helposti mukaan, koska en tykkää häviämisestä.. :D

9. Mikä syksyssä on parasta? Kynttilät, neuleet, ruska ja ensilumi.

10. Onko sinulla jotain tiettyä maata/kaupunkia/paikkaa, jossa haluaisit ehdottomasti käydä? Montakin! USA, Kanada, Australia, Ranska, Iso-Britannia, Tanska...

11. Mikä on paras urheilulaji, miksi? Vaikkapa zumba, koska itse harrastan sitä!

Uudet kysymykset:
1. Opiskeletko vai oletko töissä?
2. Kauanko olet kirjoittanut blogia?
3. Mikä on rohkeinta/uhkarohkeinta, mitä olet tehnyt?
4. Pidätkö festareista?
5. Hesburger vai McDonald's?
6. Onko sinulla usein bad hair day; mikä sen pelastaa?
7. Anna vinkki, miten hikan saa pois?
8. Oletko ikinä murtanut luita?
9. Mikä kappale tuo mieleen hyviä muistoja?
10. Jos luoksesi tulisi kylään tärkeitä vieraita, mitä kokkaisit?
11. Oletko pitänyt uuden vuoden lupauksesi? 

That's it! Hitsi, oon niin laiska tässä mukaan haastamisessa.. Sanotaanko että kaikki nuhanenä-bloggaajat, liittykää mukaan! Vaikka aika moni on varmaan saman haasteen kimpussa häärännytkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti