maanantai 9. syyskuuta 2013

Soturi, simpukka, ja alaspäin katsova koira

Lukuvuoden avajaiset rotuaarilla ei ehkä olleet mitenkään erityisen jännät, mutta ainakin taskussa on uusi haalarimerkki. Ja kohta se on toivottavasti haalareissa kiinni!  Myös muutama vapun aikana ansaittu merkki odottelee edelleen paikalleen pääsyä. Ei se oikeesti ole niin ylitsepääsemätöntä.. Ja hei, kyllä tällekin päivälle riitti toimintaa! Aloitin nimittäin joogan. Yksin ei onneksi tarvinnut mennä, koska mukana oli Laura sekä Elisa. Kuinka kivaa olikaan pyöräillä kaverin kanssa! Kassissa oli uusi joogamatto ja jalassa uudet pöksyt, kyllä kelpasi pötkötellä :)


Ensimmäisestä kerrasta jäi hyvät fiilikset; tempo oli sopivan hidas ja asennot ei-niin-haastavia. Ainut miinus oli, että ohjaaja joutui opastamaan englanniksi että kaikki ymmärtäisivät, ja näin vasta-alkajalle suomenkieliset ohjeet olisi havainnollistaneet paremmin. Heh, enhän mä enkkua opiskele... Innolla kuitenkin odotan ensi kertaa, sillä jatkossa kielenä käytetään suomea. Joissakin asennoissa tunsin tosi hyvin jumeja omassa kropassa. Jooga toivottavasti auttaa asian suhteen, ja ehkä siihen lisäksi voisi kotonakin tietysti venytellä :D Elisan mukaan olo oli seesteinen tunnin jälkeen, ja voin kyllä samastua. Vaikka välillä meinasi vähän hihityttääkin, jooga oli tosi mukava ja rauhallinen laji - just passeli siis! Siihen vastapainoa tuomaan keskiviikon zumba :)


Huomenna alkaa sitten luennot. Monilla on ollut niitä jo viime viikosta asti, mutta ainakin omalta osalta sekä enkku että ruotsi alkaa tällä viikolla. Toisaalta paluu on kevyt, toisaalta taas ei; yliopisto kutsuu vasta kymmeneltä, mutta tutun ja turvallisen englannin sijaan luvassa on ruotsia. Hurjaa, mutta onneksi voidaan Jennin kanssa tukea toisiamme nohevien pääaineopiskelijoiden keskellä.

I shook the angel in you
Now I'm rising from the crowd
Rising up to you
Feel with all the strength I found
There's nothing I can't do!
I need to know now can you love me again
John Newman: Love me again 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti