sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Iiikea

Viikonloppuun sisältyi yksi liian aikainen aamu - ja toinen liian myöhäinen. Voiko viikonloppuna muka nukkua liian myöhään?


Lauantaina herätysääni ilmoitti, että on aika nousta ylös ja alkaa pikku hiljaa laittautumaan. Oltiin nimittäin poikakaverin ja kämppiksen kanssa päätetty lähteä käymään Ikeassa, että saadaan tämäkin solu näyttämään ja tuntumaan viihtyisämmältä. Messissä oli siis Eeli ja Elisa, menopelinä audi, suuntana Haaparanta. Oulusta kestää ajaa Tornioon noin puolitoista tuntia, ja kun alla oli kiiltävän valkoinen audi ja kuskina innostunut Eeli, tuntui aika menevän melkoisen nopeaa! Olin aika innoissani, sillä vaikka budjetti ei ollut suuri, en ole ikinä kunnolla käynyt Ikeassa. Joskus aikoinaan vain juoksin sen läpi Lauran kanssa kun oli niin kovin kiire shoppailemaan :D Tällä kertaa ihastelin kaikkia ihania minihuoneita ja kokosin keltaisen kassin täyteen tavaraa. Loppujen lopuksi ostin ainoastaan sen mitä lähdinkin hakemaan, eli valkoisen Malm-lipaston - and my room is complete! Eeli kokosi lipaston sillä aikaa, kun minä ja Elisa koottiin kämppiksen huoneen uudet kalusteet. Kämppä on aika tupari-ready, ja ensi viikonlopulle onkin suunniteltu kunnon paardeja!


Tänään nukuttiin Eelin kanssa pitkään, ja herättiin iskän puhelinsoittoon. Perus: olitko jo herännyt? Jhoo.. Päivä kului järjestellessä tavaroita ja myöhemmin kävellessä kotiin Pateniemestä. Audi piti palauttaa kotiinsa, mikä tarkoitti sitä että kruisailu on ohi ja tilalle on tullut kävely. Mutta onko parempaa tervetuloa kotiin-toivotusta kuin tuoreiden sämpylöiden tuoksu?

Takana siis ihana viikko ja ihana viikonloppu. Oon aika innoissani syksystä, opiskeluiden alkamisesta ja vähän kaikesta. Kiva, että arkeen tulee taas vähän enemmän rytmiä ja oppii taas arvostamaan valopilkkuja siellä seassa ja viikonloppuja. Odotan opiskelukavereiden näkemistä, uusien vaatteiden käyttämistä, bileitä, yliopiston ruokaa, kalenterin koristelua.. Mutta mennään silti päivä kerrallaan. Tänä iltana paluun tekee Geordie Shore eli villit bileet ja ihana aksentti! Siitäpä esimerkkiä keskiviikon Vulcanaliaan - muita oululaisia opiskelijoita tulossa?

All I have, all I need
He's the air I would kill to breathe
Holds my love in his hands
Still I'm searching for something
Sara Bareilles: Breathe againi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti