lauantai 28. syyskuuta 2013

Kissavahti

Jopa mun puhelin tietää, että oon nyt paikassa Tynkä, Kalajoki. Nyt se on sitten ihan yleistä tietoa! Ehkä olisin siitä kertonut jotain aikaisemmin, esimerkiksi siinä kokonaisvaltaisessa asuntopostauksessa, jota kaavailin keskiviikon hyppytunneille. Syysflunssa vei kuitenkin 6-0, ja päiväunet vaikutti paljon paremmalta vaihtoehdolta kuin niiskuttelu videon taustalla... Anyway, nyt hengaan ihan täällä kotikotona tietokonemökissä! Paikan päälle ilmestyin torstaina, ja eilen perjantaina kävin hakemassa Lauran linja-autoasemalta itselleni seuraksi. Oli muuten aika noloa koittaa peruutella joten kuten suorasti parkkiin, kun autolla ajamisesta on vähän pidempi tovi ja kehissä oli kunnon mummokaasut - ja silminnäkijöinä kasa teinejä... Awkward.


Porukat lähti siis huitelemaan Rukan ja Kuusamon maisemiin, ja meidät värvättiin Lauran kanssa kissavahdeiksi. Det passar! Luonnollisesti ollaan myös lämmitetty taloa, ja sehän kyllä sujuu; ykkösellä saadaan puut syttymään joka kerta. Eilen illalla tällättiin itsemme asemiin telkkarin ääreen herkkukasan kanssa, ja laitettiin pyörimään viimeinen Twilight-leffa. Ainakin melkein yhtä jännä kuin ensimmäiselläkin kerralla oli lopun taistelukohtaus, herranjumala sitä sydämen pamppailua.. Ja sai kyseinen pätkäkin vähän pohdintaa aikaan; ainakin siinä mielessä, ettei koko leffasaagaa voi ymmärtää jos ei ole lukenut kirjoja tai muutenkaan miellä itseään faniksi. Ja jos se sitä vaatii että voi katsoa noinkin kökön elokuva, niin okei: I'm a fan. Ainakin voi hyvillä mielin hymyillä elokuvassa esiintyville vatsalihaksille - ihan oikeasti, ja kuvitelkaa tänä perään sellaista tyytyväistä myhäilyä.


Ja taas huomaan sortuneeni ennenaikaiseen suunnitteluun. Se jos jokin on ärsyttävää: alkaa suunnitella hamassa tulevaisuudessa olevia juttuja monta kuukautta aiemmin, ja sitten vuorotellen hehkuttaa kaikkea kivaa mitä on tulossa, ja toisaalta tuskastelee miten hitaasti aika menee. Pelkään, että sitten jouluna huomaan syksynkin menneen siihen, että esimerkiksi uutta vuotta odotellessa kaikki syksyn tapahtumat on menneet automaattivaihteella ohi. Mutta toisaalta.. on se aika kutkuttavaa suunnata ajatukset nyt ensiksikin halloween-bileisiin. Ja koska niihin on enää kuukausi, lienee ihan sallittua jo suunnitella asuakin?

Mutta ensin velvollisuudet alta pois. Käännös, ruokaa, kavereita - juuri tässä järjestyksessä! See u<3

We clawed, we chained our hearts in vain
We jumped, never asking why
We kissed, I fell under your spell
A love no one could deny
Don't you ever say I just walked away
I will always want you
Miley Cyrus: Wrecking Ball

2 kommenttia:

  1. Halloweeniin ainakin minä jo suunnittelen asua, että se nyt ainakin on ihan sallittua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah hyvä että joku muukin! :D ja eihän siihen ole enää kuin kuukausi!

      Poista