sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Loma, lumi ja lauantai

Eilen illalla oli jännät paikat: uusien ihmisten tapaamista. Kerrankin minäkin pääsin näkemään Eelin kavereita, sillä monet asuu niin kaukana ja mun omat ystävät lähempänä, joten useimmiten ollaan sitten niiden kanssa. Lauantaina kuitenkin treffattiin keskustassa Hemingways-baarissa kahta Eelin ystävää Alkio-ajoilta. Tosi mukavia ja ystävällisiä tyyppejä, taas ihan turhaan stressasin ensivaikutelmaa ynnä muuta.. Ja kuulemma munkin pitää sitten mennä mukaan seuraaviin pippaloihin :) 


Heminwaysiltä jatkettiin matkaa vähän eteenpäin, kohti Millan ja Willen tupareita. Matkaan otettiin bussipysäkiltä Laura ja PP, ja alaportille satuttiin yhtä aikaa tyttölauman kanssa, jotka paljastui Millan opiskelijakavereiksi. Mukavaa ja iloista porukkaa, eller hur! Tosin nimien muistaminen oli vaikeaa, sillä tähän samaan kaveriporukkaan kuuluu pari Millaa, sekä Milla-Mari ja vielä Mari-Millakin. Huh huh! Muut nimet kyllä opin, ainakin juomapelin parissa viimeistään. Illan isäntä ja emäntä oli panostanut tarjoiluun tosi paljon, sillä pöydästä löytyi kaikkea hyvää itsetehtyä: pizzaa, mokkapaloja sekä syntisen hyviä kolmen suklaan keksejä, joissa oli vielä pähkinääkin! Vierasjoukko oli aika naispainoitteinen, ja musiikin lisäksi taustalla kuului jatkuva puheensorina ja nauru. Ihan huippu ilta kaiken kaikkiaan, ja onhan se kämppä aivan ihana!


Tänään menossa on ollut operaatio äänen metsästys, sillä sitkeä nuha ja kurkkukipu yhdistettynä kovaan ääneen puhumiseen vei sen jonnekin piiloon.. Tämä operaatio jäi kuitenkin sivutoimiseksi, sillä pakkasin Kalajoen reissua varten. Myöhästyin bussista, mutta ehdin silti linja-autoon; note the difference! Ihana olla kotona, varsinkin kun vastassa oli kaksi pörröistä kattia sekä sitä ihan oikeaa kotiruokaa. Illan päälle katsottiin Lauran kanssa vielä paljon haukuttu elokuva Spring Breakers ja, noh.. ehkä ne lukemani ja kuulemani arvostelut on ihan paikkaansa pitäviä, mutta itse en sanoisi niinkään huono vaan erilainen. Ehkä vähän sekava ja hidastempoinen, mutta ainakin ajatuksia herättävä.

 
Ja lopuksi sää. Ensilumi laskeutui viikonlopun aikana Ouluun, ja kaikki oli siellä tosi nättiä ja valkoista ja liukasta, mutta Kalajoella... Pöh, ihan paljas maa.

Mitäs sitten seuraavina päivinä? Lomallahan tässä kuitenkin ollaan! Ehkä ne opiskeluhommat mahtuu sinne jonnekin väliin... Kivaa syyslomaa kaikille, tai periodien väliviikkoa, tai luentotaukoa, tai itseopiskelua, tai ihan mitä vaan!

You got the kind of love that I want
Let me get that
And baby, once I get it I'm yours
No take backs
I'm gonna love you for life
I ain't leaving your side
Selena Gomez: Come and get it

2 kommenttia:

  1. On täälä Kalajoellaki viime viikolla lunta tullu. ;) Ne vaan sulaa aina pois... Mutta nytkin on valkonen maa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, voi olla että eilen illalla pimeällä sai sellaisen ankean vaikutelman sitten :D mutta aamulla oli kyllä ihanasti lunta maassa :)

      Poista