keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Perhepäivä

Tietysti voisin tehdä päivityksen mun flunssan tähänhetkisestä tilasta, miten yskäisyt onko "yskäisy" sana : D tulee syvältä kurkusta ja miten räkää riittää aina vaan, tai siitä miten masentava keli ulkona on, miten koulutehtävät hajottaa, miten en pääse nuhan takia uimaan, miten mun upouusi puuteri tippui lattialle ja meni rikki, tai miten en onnistunutkaan koukuttumaan Simsiin. Mutta oikeasti, mulla oli tänään ihan huippu päivä perheen kanssa. Mieluummin jaan palasia siitä!


Koska oon vieläkin aika kipeänä, en kovasta halusta huolimatta tohdi lähteä uimaan. Harmittaa, sillä se on yleisesti ollut kivaa tekemistä syyslomalla. Samoissa kylpylä SaniFanin tiloissa on kuitenkin myös keilahalli, ja ehdotettiin Lauran kanssa radan vuokraamista. Tänään sitten neljän aikoihin laitettiin pellekengät jalkaan ja arvottiin sopivan painoiset pallot - ei kun keilat kumoon!


Obs! Olen ihan surkea keilaaja. Siinä missä muut teki puoli- ja täyskaatoja, mun oranssit pallot suuntasi useammin kohti ränniä kuin keiloja. Loppua kohti aloin itsekin lämpenemään, ja sain tehtyä kaadon!! Hitsi vie oon siitä ylpeä. Noh, jonkun täytyy hävitä, niin minä sitten otin sen osan itselleni, mutta eipä se haittaa. Naurettiin ja kannustettiin toisiamme tunnin ajan, ja musta tuntuu että koko perheellä oli tosi kivaa. Eikä tämä hupi niin hirveän kallistakaan ole, kun äiti ehdotti siitä tehtävän tapa. Tavaksi voitaisiin myös ottaa sen jälkeinen aktiviteetti: käytiin Sandy Keltissä syömässä.


Itse kävin tässä irkkupubissa ensimmäisen kerran, ja vau miten kivan näköinen paikka! Ulkopuoli ei lupaa paljoakaan, mutta sisätiloihin on panostettu. Onko ihmekään, että asiakkaita ja kiinnostusta riittää. Ja ei, en muistanut kuvata kuin oman ruokani - senkin vasta ensimmäisten puraisujen jälkeen. Annoksen nimi oli Biffo's Big Burger, ja sehän oli ihan valtava! Lautasella oli lisäksi kasa lankkuperunoita. Melkein koko annos katosi ääntä kohti, ja loppuillan ruotsinkielistä elokuva-arvostelua onkin kirjoittanut astetta turvonneempi Meeri. Koko alkuviikko on mennyt opiskelitehtävien parissa, mutta nyt onneksi helpottaa ja voi keskittyä muihinkin asioihin. Sodankylän reissu peruuntui, joten ajattelin hengailla kotona kissojen vaivana vielä muutaman päivän ja kokeilla simsiin koukuttumista uudelleen. Eikä yhtään haittaa, että saan viettää siskon kanssa laatuaikaa ja syödä mamman laaturuokia!


Your arms around me come undone
Makes my heart beat like a drum
See the panic in my eyes
Kiss me only when I cry
Cause you always want what you're running from
Ellie Goulding: Bittersweet

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa olleen kiva päivä!:) ja toi burgeri on kyl tosi hyvää! Ikävä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli kyllä kivvaa ja ruoka hyvvää ;3 voi mullakin sua, mutta viikon päästä irrotellaan sitte halloween-bileissä eller hur! <3

      Poista