keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

hämmentävä ilta

Vähän aikaa sitten meidän kämpästä lähti muutama iloinen opiskelijapoika ja yhtäkkiä oli ihan hiljaista. Oli meinaan hämmentävä ilta! Wapun avajaistapahtumasta tänne pelmahti muutama opiskelijakaveri, jotka osaa muuten yllättävän hyvin ulkoa monta Cheekin kappaletta. Ja oli aika riemukasta, höpötellä niitä näitä ja katsoa omituisia videoita. Mutta sitten yhtäkkiä jäin yksin katsomaan mun sarjoja, vaikka pojat yrittikin houkutella teekkaritalolle saunaan. En mennyt, ja oli kiva naureskella vielä kertaalleen verban sisäpiirin jutuille!


Tänään siis alkoi wappu mun osalta. Lähdin Lauran ja Eelin kanssa kohti keskustaa ja Linnansaarta, joka on siis suurehko puistoalue. Oltiin ajateltu reippaina pyöräillä, mutta oli ihan järkyttävä tuuli niin mentiinkin bussilla. Aurinko onneksi paistoi niin ei ollut niin vilpoinen kun istuskeli maassa ja katseli muiden hassuttelua. Verballa oli jonkinlainen party-ananas - muttei pressua, buu. Vaikka oli nätti keli, ei oikein ollut vielä sitä vappufiilistä kun ajatuksissa on kaikki tentit ja muut. 


Ja huomenna jatkuu! Olisi kyllä vähän haluttanut se teekkaritalo, mutta ensimmäinen luento on jo kahdeksalta niin ei pyge. On se kumma miten tuntuu että eihän mulla ole luentoja ollenkaan, ja sitten kun on niin osuu aikaisimpaan ajankohtaan :D Ainakin olen sitten hereillä, kun on haalarimerkkien myyntivuoro. Myös Reeman pitäisi huomenna olla valmiina, aika helpottavaa kun tietää ettei sen viivästyminen ole enää meidän vika. Aika yksinkertainen siitä tuli ja jouduttiin vielä ottamaan mustavalkoisena, mutta olen ylpeä meidän vauvasta! Reema is back in business >:3 Ja jotain muutakin on toiminnassa: reppu on täällä! Oon jo eilen ja tänään pitänyt sitä yliopistolla ja onhan se aika upea. Vielä vähän haikailen sen vaaleanpunaisen perään, mutta onhan tämäkin jees. Ja mekko on myös saapunut, eikä olisi voinut olla paljon parempi. Koko oli just eikä melkein, väri ihanan pirteä ja malli kiva. Nyt vain kenkiä valkkaamaan, kuulemma häissä pitää olla kärjestä umpinaiset kengät. Haluaisin laittaa mun yo-kengät, koska ne on hyvät jalassa ja sopii mekon kanssa yhteen. Mutta yksi ongelma on, sillä ne on aika kamalassa kunnossa... Kävelin niillä päättäriyönä vesisateessa neljä kilometriä, ja on ne nähnyt jo muutamat muutkin juhlat. Pitäisi varmaan tutustua, millä tavoin niitä voisi puhdistaa.

Mutta nyt suuntaan petiä päin ja toivon, ettei teekkaritalon äänet kantaudu meille ainakaan kovin myöhään. Öitä<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti