sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

happy days ♥

Jeejee, kohta päästään reissuun! Varattiin eilen junaliput kohti pohjoista, ja keskiviikkona olisi tarkoitus lähteä pääsiäisen viettoon. Oon ollut Oulussa ihan liian kauan putkeen! Vaikka ihana paikkakunta onkin monesta syystä, niin kyllä tämä kämpän fiilistely saa hetkeksi riittää. Ensin mennään siis Rovaniemen kautta Sodankylään - ja nähdään vauva! En malta odottaa :) Ollaan luultavasti lauantaihin asti, eli silloin aamulla matkataan sitten kohti Kalajokea. Tai ainakin minä, saa nähdä miten Eeli kandiltaan ehtii mukaan!

Mun mekko on jo Saksassa tulossa! Tilasin toukokuisiin häihin mekon samasta paikasta kuin mun yo-mekon muutama vuosi sitten. Vähän meinasi sormi mennä suuhun sen valikoiman runsauden kanssa. Häissä on myös 1920-luvun teema, mutta sitä ei ollut pakko noudattaa. Ajattelin laittaa hiukset sitten sen ajan tyylin mukaisesti :) Enää puuttuu Eelille mekon kanssa yhteensopiva kravaatti, mutta toivotaan nyt ensin että mekko sopii.


 Myös mun reppu on tulossa! Päädyin sitten tilaamaan Fjällrävenin Kånken repun, kun eniten haluamani "pussimalliset" reput ehtivät loppua Zalandon sivuilta. Repun tilasin niinkin kaukaa kuin Isosta-Britanniasta, koska muualta ei löytynyt haluamaani väriä. Olisin halunnut vaaleanpunaisen, mutta sekin oli ehtinyt loppua. Tilasin sitten värin peach pinkin, eli sellainen persikkaan tai koralliin taittava vaaleanpunainen. Sittenpä näkee minkävärinen se luonnossa on!

Käytiin eilen Lauralla ja PP:llä kylässä, kun he kutsuivat meidät syömään. Oli oikein herkullista lihamureketta ja perunamuusia, ja vielä jälkkäriksi vohveleita! Ajateltiin sitten vuorostaan tänään laittaa ruokaa. Hoksattiin myös, ettei olla koko viikolla kokkailtu kotona, sillä ollaan käyty yliopistolla syömässä joka päivä :D Mutta vielä ehtii!


Katsoin eilen aivan ihanan elokuva, The Perks of Being a Wallflower. En voi tarpeeksi ylistää sitä, niin sympaattinen, hauska, ja kuitenkin ajatuksia herättävä. Siitä tuli hetkessä mun suosikki, ja vaikka kello oli 12 leffan päättyessä, oli pakko käydä lisäämässä se facebookissa katsottuihin elokuviin :D Suosittelen kaikille! Vaikka välillä siinä oli joitain ahdistavia juttuja, oli se silti sellainan hyvän mielen elokuva. Katsokaa, katsokaa, katsokaa!

Siinä mun viikonloppu, ja nyt vähän kouluhommmia...

Though nothing, nothing will keep us together
We can beat them for ever and ever
Oh we can be heroes, just for one day
I, I will be king
And you, you will be queen
Though nothing will drive them away
David Bowie: Heroes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti