tiistai 29. huhtikuuta 2014

Hurrrrjaa menoa

Viime päivinä oon huidellut ympäri Oulua - wapun merkeissä tietenkin. Pari tenttiäkin on tullut tehtyä vähän sinne päin, mutta näin keväällä ei vain oikein jaksa! Toivotaan silti että läpi päästään niin voi hymyillä vielä vapun jälkeenkin.


Perjantaina vietettiin kirkkovenesoutuja Tuiran rannalla. En tiedä onko samanlaista juttua muilla yliopistoilla, mutta täällä Oulussa se on aika iso ja mukava tapahtuma. Viime vuonna se ööh vesistö, jossa soudut käytiin, oli jäässä tähän aikaan. Toisin oli nyt, sillä aurinko paistoi ihanasti, välillä tarkeni vain t-paidalla! Ja kun hiekkaakin oli näkyvissä niin ai että, ihan Kalajoki-fiilikset eli hyvät puitteet oli soudella. Musiikki soi ja kaikilla oli hyvä fiilis. Itselläni oli kädessä vain limsapullo, ja oli ihan älyttömän kivaa! Siihen ehkä vaikutti se, että oltiin juuri ennen tätä eventtiä haettu uunituore Reema painosta. Olihan se aika magee :) Verban soutujoukkueessa oli sekalainen sakki anglisteja, nordisteja ja germanisteja, ja hyvin meidän tiimi veti! Ei ihan voitettu, mutta ei oltu viimeisiäkään niin kuin ilmeisesti yleensä käynyt. Päinvastoin; Verba oli humanistien paras joukkue jee! Varmaan siksi koska Eelikin oli soutamassa ;) Tai luultavammin koska Verba on aika yhtenäinen porukka, yleensä käytössä on vähän rumempi nimi mutta anyway oon ylpeä!


Soutujen jälkeen polkaistiin kotiin vähän lepäämään ennen kuin matka jatkui taas keskustan suuntaan. Menin Jennille viettämään iltaa muutaman muun vihreähaalarisen kanssa, ja aika mainio ilta oli! Juteltiin vain kaikkea pas... höpöä ja ei melkein maltettu lähteä baariin ollenkaan. Mutta onneksi lähdettiin, oli sielläkin hauskaa! Perjantaina bussit kulkee hyvin, joten ei tarvinnut miettiä lähtosuunnitelmia ennen kuin siltä tuntui. Ja tiedättekö mikä muu aamulla tuntui... Vieläkin tulee kylmä hiki kun ajattelee sitä olotilaa! Jos ihan suoraan sanotaan, oon aikamoinen siideripissis: tykkään makeista juomista, jo yksi siideri nousee helposti päähän mutta mulla ei juuri ikinä tunnu oloja seuraavana päivänä. En tiedä missä meni vikaan mutta lauantai oli aika turha päivä :D Tarkoitus oli mennä lukemaan tenttiin yliopistolle yhden kaverin kanssa, mutta hyvä että pääsin hakemaan keittöstä vettä. Onneksi oma tohtori taas hoivasi täällä, ja nopeasti kyllä piristyi kun kuulin Kärppien voitosta!


Tietyistä syistä ei kauheasti houkuttanut lähteä sitsaamaan sunnuntaina. Päivällä käytiin iskällä syömässä ja juhlistamassa isoveikan synttäreitä, ja sieltä hiki hatussa valmistautumaan sitseihin. Jenni tuli meille ensin, laittauduttiin ja solmittiin haalarit, ja lähdettiin teekkaritalolle. Olin ihan varma että sitseillä oli hattu-teema, niin lainasin Lauralta korvat, mutta ilmeisesti siellä olikin vaan vappu-teema. No, ihan toimiva asuste molemmissa tapauksissa! Vähän jännitti osaanko olla sitseillä enää, ja kun paikalla oli niin paljon tuntemattomiakin.. Kyseessä oli siis perinteiset Verba<3Kone-sitsit, eli verbalaisten lisäksi paljon koneteekkareita ja myös muita teekkareita jonkin verran. Ihan turhaan jännitin, sillä oli ihan huisin kivaa ja nopeasti tutustuin uusiin tyyppeihin. Kun virallinen osuus loppui ja jatkoi alkoi, podin hetken verran huonoa omatuntoa etten auttanut esim. kokoamaan pöytiä pois, mutta loppusissaan mulla oli niin hauskaa etten paljon muuta miettinyt. Fuksisitsien parhaat kohdat on jo ehtinyt varmaan unohtua, mutta kyllä nämä sitsit oli silti paljon paremmat - meillä oli kuitenkin palju! Olin kovasti suunnitellut meneväni sinne, ja useampaan otteeseen melkein meninkin. Oli kuitenkin muutama lihavahko teekkari liikaa niin pienessä tilassa :D Kolmen aikaan lähdettiin Jennin kanssa meille nukkumaan, mutta vasta puoli viideltä sanottiin hyvät yöt. Ei ehkä kovin fiksua ottaen huomioon maanantain tentin..


Eilen kävin Verban wappusaunaillassa ja sen jälkeen AAAAK-bileissä Tivolissa. Oli hauskaa, mutta ehkä ne sitsit painoi vielä vähän taustalla. Tänä aamuna oli ihana herätä virkeänä ja niin myöhään kuin halusi, sillä päivän ensimmäinen ohjelma oli vasta kahdelta yliopistolla, ja sekin ryhmätyön tekemistä. Tänään siis suunnitelmissa rehellinen välipäivä. Ajattelin ommella muutaman haalarimerkin vauhdittamaan huomisen päivän menoa, sillä ajattelin olla aika menevä! Päivällä käyn humanistien Franzénin patsaan lakituksessa ja katsomassa teekkareiden uittoja, mutta illan suunnitelmat on oikeastaan vähän auki. Ainakin alkuillasta suuntaan Verban grilli-iltaan, mutta ei olla vielä päätetty minne matka jatkuu sieltä. Parikin vaihtoehtoa on, we'll see mitä tehdään vai tehdäänkö yhtään mitään :D Toivottavasti lumisateet ei tänne Ouluun asti uskalla tulla, muuten voi olla vähän vilpoista grillailla.

Kivaa wappua kaikille! On tämä hauskaa aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti