tiistai 1. huhtikuuta 2014

Let's hustle!

Kiirettä pitää! Muistan miten yläasteen opo-tunneilla kuuntelin kauhistuneena kuvailuja lukion työmäärästä, mutta jos silloin olisin tiennyt tätä yliopistomeininkiä... Jokainen opettaja pitää omaa kurssiaan kaikista tärkeimpänä, mutta mun mielestä ne on kaikki yhtä tympeitä ainakin tehtävien osalta. Tai no, oma vikahan se on jättää kaikki viime tippaan ja päättää niinä viikonloppuina kun sitä aikaa olisi löhötä sohvalla. En vaan voi mitään sille että Klaani koukuttaa tai että jään silmät pyöreänä tuijottamaan Lentoturmatutkintaa. Oon myös Jennin kanssa pohtinyt tätä Malesialaisen lentokoneen katoamista ja tulimme siihen tulokseen että kyseessä on Lost IRL. Kevät on aina hetkistä aikaa, ja lisääntyvästä valosta huolimatta mulle iskee aina jonkinlainen kevätväsymys. Kaikki työ vain kasaantuu valtavaksi keoksi, enkä tiedä mistä aloittaisin ettei kaikki romahda päälle. Tänään saatiin Lauran kanssa vihdoin aloitettua Reema. Ei sentään mennyt ihan vimpalle illalle, vaikka huomenna onkin kokous ja se vähän hengitti niskaan kun väännettiin vappu-teemaisia juttuja. Kertauksen vuoksi; Reema on meidän ainejärjestön lehti, jota alettiin Lauran kanssa pahaa-aavistamattomina hoitaa. Mitään paineita ei ole, sillä erään hallituksen jäsenen mukaan vanha Reema oli syöpä :D Ja oli kyllä tosi mukava kirjoitella! Meillä oli selkeä suunnitelma, ja sisällysluettelo kasaantui nopeasti, samoin kuin juttujen rungot. Voi kunpa esseetkin valmistuisi yhtä sutjakkaasti...


Viime viikon perjantaina Laura tuli illalla mun ja Eelin luokse "viini- ja juustoiltaan". Oon aina halunnut pitää sellaisen, ne kuulostaa hauskoilta ja sivistyneiltä! Innoissani Alkossa katselinkin halpoja viinejä, kunnes päätin ostaakin keltaista kuoharia. Virhe numero 1, miten voi ola viini-ilta ilman viiniä? Juustoja sentään ostettiin, tosin en itse kauheasti tykännyt sinihomejuustosta - haisikin niin pahalle! - vaan otin pari kertaa vuohenjuustoa ja muuten pitäydyin lähinnä suklaapuolella. Sentään oli tummaa suklaata! Onneksi ei haitannut vaikka herkuttelupuoli vähän epäonnistui, sillä illan pääasiallinen tavoite oli katsoa elokuva. Valittiin aika uusi leffa, American Hustle. Oli ehkä vähän omituinen, mutta ihan hyvä silti! Pääosissa oli lihava Christian Bale, Bradley Cooper sekä hämmentävän matalaääninen Amy Adams. Leffateema jatkui myös lauantai-iltana, kun menin vastavuoroisesti Lauran luo, ja katsottiin elokuvaa Jennan kanssa. Tällä kertaa vähän erilainen: Disneyn Enchanted - Lumottu -prinsessaelokuva, jonka pääosassa oli jälleen Amy Adams - tällä kertaa hämmentävän korkean äänen kanssa. Ja tällä kertaa oli myös paremmat eväät!


Lauantaina myös äiti ja Erkki kävi kyläilemässä meidän luona. Olivat olleet katsomassa Jari Sillanpäätä Liekeissä-tourilla :D Oli kiva nähdä porukoitakin pitkästä aikaa. Nyt on menossa varmaankin pisin aika etten ole käynyt Kalajoella, ja vähän oudolta meinaa tuntua. Toivottavasti pääsiäisenä ehtisin mennä kotiseudulla käymään, vaikka saattaa olla että hyppään pohjoisen junaan ja suuntaan Sodankylään. No, we'll see! Sunnuntainakin tuli vietettyä perheaikaa, kun mankeloitiin porukalla Pateniemeen syömään. Siellä olikin pieniä vieraita, eli hmm ööh meidän äitipuolen pojan lapsia. Itse vähän ehkä pelkäänkin lapsia, että ne menee rikki tai alkaa itkemään heti kun otan syliin. Mutta nämä taaperot ovat ihanan rauhallisia ja iloisia! Oli kiva leikkiä ja nauraa niin pienten ihmisten kanssa, ja oli myös ihana nähdä miten hyvä Eeli on lasten kanssa. Oh God, vauvakuumehan tästä vielä puuttuikin... No, sopii hyvin hääkuumeen pariksi!

Huomenna sitten vähän hallituksen kokouksta, ja nähdään millaisen tuomion Reema saa. Torstaina saadaan Pinja vieraaksi tänne Ouluun, ja ajateltiin näyttää vähän oululaista opiskelijaelämää haalaribileiden kautta. Onko muita tulossa sinne? Mä oon sitten se blondi siideripissis vihreissä haalareissa!

We live in cities you'll never see on screen
Not very pretty, but we sure know how to run things
Living in ruins of a palace within my dreams
And you know, we're on each other's team
Lorde: Team

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti