sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

reppuprobleema

Oon jonkin aikaa vakavasti miettinyt repun hankintaa. Siis ihan tosi tarkoituksella, mutta ei vain sen takia että kaikilla muillakin on nykyään reppu tai kallis käsilaukku. Mun hartiat meinaa vähän jumittaa ja sitten jumittaa kaikki muukin. Kun henkilökohtainen hieroja ei joka ilta jaksa auttaa, on etsittävä neuvoa jostain toisesta suunnasta. Eilen tein kovasti kouluhommia eli selailin nettikauppoja etsien vuorotellen juurikin sitä reppua tai vaihtoehtoisesti mekkoa häihin mutta ei vieläkään niihin omiin höh. Kokosin tähän muutaman yksilön, joiden välillä nyt sitten arvotaan pari päivää!

Fjällrävenin Kånken -reput ovat hurjan yleisiä, mutta tuotekuvauksen mukaan ne on oikeasti hyviä selälle. Eri kokojakin löytyy, mutta luulen että se classic on sopiva, kun en yleensä kanssa läppäriä mukana yliopistolla. Ja värien valikoima on hurja! Innostuin jotenkin juuri vaaleanpunaisesta, vaikka myös "peach pink", joka on vähän tummempi, on myös kivan näköinen. Myös kaksiväriset mallit viehättävät, mutta eiköhän tämä vaaleanpunainen ole the juttu!


Loput reput löytyvät Zalandon sivuilta, ja ovat itse asiassa kaikki samaa mallia. Tuollainen vähän rennompi ja pussimainen reppu olisi kesällä ihana! Toisaalta arvosteluissa oli mainittu, että mallin reppuihin mahtuu hyvin myös esimerkiksi kirjoja ja jopa pieni läppäri. Kuviolliset ja vähän inkkarihenkiset kuosit on alkaneet miellyttää, ja kyllähän ne vähän viestittää sitä kesää. Tosin tähän valitsemani mallit on vähän hillitympiä ja kävisivät hyvin myös talveen. Toisaalta vähän jännittää, että kyllästyykö kuviolliseen reppuun yhtä nopeasti kuin siitä innostuikin.. Sen takia katselin myös vähän yksinkertaisempia malleja; niittikoristeltu musta reppu ja tummansininen reppu ruskeilla yksityiskohdilla eivät olisi kuitenkaan liian simppelit.


Aargh, tosi hankalaa! Tekisi hirveästi mieli tilata kaksi reppua, kånken ja sitten tuollainen toisen mallinen :D Varmaa kuitenkin on, ettei H&M:n olkalaukulla enää kovin kauan rullailla. Seuraavaksi sitten karsimaan sitä mekkovalikoima... Uups.

2 kommenttia: