perjantai 7. maaliskuuta 2014

vaimopäivä

Mä kyllä tykkään tästä avovaimoudesta. Ennen ajattelin, ettei musta ikinä saa pullantuoksuista ja kokkaavaa kumppania, joka pesee ja lajittelee pyykit ja vielä viikkaa valmiiksi kappiin, ja herää aamulla silittämään paidan töihin. Ehkä noihin on vielä matkaa, mutta välillä huomaa miten nauttii eri jutuista kuin ennen. Esimerkiksi siitä, että saa laittaa ruokaa poikaystävälle, joka on ahertanut päivän töissä. On kiva saada kiitosta ja kehuja ruuasta vaikka oonkin ihan surkea kokki :D kun ne tulee niin ehdoitta, mutta enemmän tyytyväisyyttä tuo se, että saa ilahduttaa toista. Ja eipä mulla ole pariin päivään ollut kauheasti tekemistäkään :D Tänään pidin vaimopäivän; siivosin, kävin kaupassa, kokkasin, pesin pyykkiä... Pyykinpesustakin tykkään ihan eri tavalla - tosin se johtuu ihan siitä, että on oma kone ja se on tuplasti helpompaa kun ei tarvitse raahautua alakertaan yhteisen koneen luokse. Näitä elämän pieniä iloja! Katsotaan nyt miten kauan pyykkien kanssa jaksaa hyvällä mielellä touhuta: eräs Iholla-sarjan naisista totesi sen olevan ikuinen taistelu. Ja tottahan se on, kun miettii mitä kaikkea siihen todellakin kuuluu :D


Eilen koottiin Eelin kanssa Ikean kahdeksanlokerikkoinen Expedit-hylly. Se oli varmaan meidän olennaisin hankinta Ikeasta. Mun mielestä Ikean huonekalut on kivoja, selkeitä ja edullisia, mutta en halua kalustaa koko asuntoa niillä. Ne on kuitenkin niin yleisiä ja tavallisia... Mutta Expedit-hylly oli meidän molempien mielestä sopiva ostos. Kokoamisessa en saanut paljon autella, mutta hyllyn sijoittamisessa mulla oli oma painava mielipiteeni. Meinasi vähän kylmän väreet virtailla, kun se ei oikein sopinut ajattelemalleni paikalle... Mutta siihen se lopulta jäi, eikä näytä ollenkaan hassumalta nyt kun hyllyyn on tullut täytettäkin. Menee kuitenkin aikaa tottua hyllyn massiivisuuteen; sen nykyisellä paikalla kun ei aikaisemmin ollut oikeastaan mitään, niin nyt se kohta näyttää niin täydeltä. Mutta kaikkeen tottuu, ja mä kyllä tykkään!


Nyt siis kaikki huonekalut on koottuna ja paikoillaan. Muutama matto puuttuu, ja myös kattolamppu makuuhuonesta ja keittiöstä. Olen vähän miettinyt, että minkälaisia lamppuja keittiöissä yleensä edes on? Tuntuu jotenkin hankalalta kuvitella sinne mitään lamppua, kun edellisessä kämpässä oli vain sellainen loisteputkilamppu. Tai halogeenilamppu. Anyways.


Täällä mä nautin loma-arjesta ja iloitsen viikonlopusta, jolloin ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Vähän kateellisia terkkuja silti Jennalle ja Pinjalle Helsinkiin; laittakaa paljon lentosuukkoja lavalle Backstreet Boyseille!

Tell me why, ain't nothing but a heartache
Tell me why, ain't nothing but a mistake
Tell me why, I never wanna hear you say
I want it that way
Backstreet boys: I want it that way

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti