tiistai 11. maaliskuuta 2014

I sure would like some sweet company

Miksei kukaan tule meille kylään? Olisi jo hirveä hinku esitellä meidän kämppää, tykkään tästä nimittäin niin paljon. Haluan kertoa mistä hankittiin yöpöydät ja sohva, ja miten hyvässä tarjouksessa tv-taso ja ruokaryhmä oli kun ne bongattiin. Leivoin jopa muffinsea toivoen että joku tulisi käymään. No, ainakin eräs opiskelijakaverimme kävi piipahtamassa ja suostui maistamaan yhtä leivonnaista, mutta ei se nyt ihan sama ole kun vierailu tapahtuu vähän ennen puolta yötä lauantai-iltana. Mutta ehtiihän tässä - tosin niitä muffinseja ei enää vieraille riitä. Ohjeen Daim-muffineihin löysin Essin blogista. 


Sen lisäksi että sain herkutella muffinseilla, viikonloppu oli muutenkin aika nautinnollinen. Naistenpäivänä sain herätä kun Eeli toi aamiaisen sänkyyn. Eikä se auringonpaistekaan yhtään haitannut! Sunnuntaina sain taas vähän hemmottelua, kun Eeli varasi kokkausvuoron itselleen ja teki yrttisiä lohkoperunoita sekä naudanlihapihvejä mustapekka-juustolla. Illalla käytiin kävelyllä ja katsottiin Frozen-animaatio. Viikonloppu oli kyllä ihana, kun saatiin vain viettää aikaa kahdestaan ja kotiutua tänne. Odotan, että jossain välissä se oman kodin tunne iskee kunnolla. Väillä homma menee vähän semmoiseksi haahuiluksi ja ihmettelyksi. Toisaalta ainakin huonekalujen paikat tuntuu toimivalta, ja esimerkiksi astiat on hyvässä järjestyksessä kaapissa. Viimeistään tämä perusarki tulee taatusti näyttämään, miten asiat sujuu ja tavarat löytää lopullisille paikoilleen.


Niin, se arki. Yliopistolla on tullut nyt vietettyä pari päivää, ja ei ainakaan vielä harmita että loma on ohi. Vaikka en ehtinyt kunnolla lomailla ja olla vaan, tuntui silti pirteältä palata luennoille. Auringosta on saatu täällä Oulussa nauttia vieläkin, ja ihanasti se herätääkin paistamalla makuuhuoneen ikkunasta suoraan meidän sänkyyn. Uskaltauduin vaihtamaan neulehuivin vähän kevyempään, ja tänään laitoin jopa ne uudet lahja-tennarit jalkaan. Kevään väriset, siis nyt täytyy olla kevät! Vähän huulet mutrulla luin uutisia joiden mukaan sää kylmenee pian vähäksi aikaa. En hyväksy - mutta onneksi matka yliopistolla on enää muutaman polkaisun pituinen.


Aurinkoista päivää piristi myös posti - meille tuli hääkutsu!! Ihanaa, oon ollut häissä viimeksi useampi vuosi sitten. Häät on kuitenkin juhlista parhaimpia ja kauneimpia, niin tosi kiva päästä :) Tosin ehkä vähän huono ajankohta siinä mielessä, että hääkuume on aikamoisen korkealla ja oon ihan koukuttunut telkkarin hääohjelmiin. En varmaan ole maininnut, että häämekko on jo löytynyt? Täytyy kuitenkin tyytyä miettimään vähän hillitympää mekkovalintaa. Ensin tuli mieleen laittaa yo-mekko, sillä se on jäänyt vähälle käytölle, mutta ei kai siitä haittakaan ole jos nopeasti katselen netin valikoimaa.. Ihan nopeasti vain.

I got my ticket for the long way round
The one with the prettiest views
It's got mountains, it's got rivers
It's got sights to give you shivers
But it sure would be prettier with you
Anna Kendrick: Cups (Pitch Perfect's When I'm gone)

4 kommenttia:

  1. Oisin mielelläni tullu maistamaan muffinsseja, jos olisin ollut oulussa!:3 hihi, määki just etin häihin mekkoa (siis en omiin :D) ku eihän mekkoja koskaan oo tarpeeks, eihän?;) t.lillamilla

    VastaaPoista
  2. no ei kyllä voi olla liikaa! mä kattelen promgirlin valikoimaa, aivan liikaa ihania.. :D <3

    VastaaPoista
  3. Oi, nyt rupesi itsekkin taas tekemään mieli näitä... :P

    VastaaPoista