lauantai 22. maaliskuuta 2014

Isomeeri kokkaa

Ihanaa viikonloppua!<3 Kaikki on nyt jotenkin ollut tosi ihanaa, varsinkin kun viikonloppu alkoi jo torstaina. En ollut taaskaan ehtinyt lukea vaadittua kirjaa eräälle ruotsin kurssille, joten olin tosi onnellinen selviytyessäni analyysikeskustelusta. Luonnonlahjakkuus, can't help it :D Torstaina kävin myös Lauran kanssa herkkukeitaassa syömässä todella herkulliset juustohampparit, joten oli kyllä hyvät fiilikset aloittaa viikonloppu. Perjantaina nukuin myöhään - ehkä vähän liian myöhään, sillä kostoksi siitä ulkona oli täysi myräkkä meneillään! Ulkona näyttää nyt siltä miltä helmikuussa piti näyttää, mutta ainakin aurinko paistaa. Eller hur!


Eeli oli tällä viikolla muutaman päivän töissä, joten minä oon ollut ensin kotona ja yleensä myös ensin hellan ääressä. Perjantaina selasin neuvottomana yläasteelta tuttua kotsankirjaa, Hyvää pataa, etsien jotain hyvää ja helppoa reseptiä. Kotsastahan en tykännyt, en sitten yhtään, mutta tuo kirja on aika hyvä. Monentasoisia reseptejä, jotka on myös selkeästi tehty. Päädyin sitten nuudelipannuun koska olen monesti tehnyt samantapaista ruokaa vähän eri aineksilla. Alkuperäisen reseptin mukaan olisi pitänyt laittaa lehtisellerin vartta ja purjoa mukaan, mutta jätin ne pois etteivät jäisi sitten jääkaappiin lojumaan. Muuten seurasin kirjan ohjetta, ja laitoin nuudeleita, pari sipulia, porkkanaa, paprikaa, sekä kinkkua ja katkarapuja. Tosin nuudelit oli kananmakuisia, mikä oli ehkä vähän hassua. Mutta tykkäsin silti!


Ensin pitää kuoria sipulit ja porkkana, ja hienontaa ja suikaloida ne sekä paloitella paprika. Seuraavaksi keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, ja jätä ne valumaan. Kuullota kasvikset, ja hauduta niitä samalla käännellen 3-4 minuuttia, ja lisää sitten kinkku ja katkaravut. Sekoita kunnes myös kinkkusuikaleet ja katkaravut kuumentuvat. Lisää lopuksi nuudelit ja kuumenna nopeasti.


Vihdoin saatiin myös vieraita, jej! Eelin kaveri ja entinen kämppis Jarno kävi meillä viettämässä perjantai-iltaan, ja tänään saatiin kylään Elisa ja Alex sekä naapurista Laura ja PP. Oli kivaa, syötiin omenapaistosta ja naurettiin youtube-videoille. Oli aika hervotonta ja nyt poskiin sattuu! Huomenna ajattelin jopa tehdä vähän koulujuttuja, mutta kuitenkin nukkua pitkään ja ottaa rennosti. Saa nähdä miten onnistun yhdistelemään kaiken!

Don't wanna break your heart
Wanna give you heart a break
I know you're scared, it's wrong
Like you might make a mistake
There's just one life to live
And there's no time to wait
Demi Lovato: Give your heart a break

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti