perjantai 11. huhtikuuta 2014

Hey, heart on the run again

Huh tätä kiirettä. Tällä viikolla mulla oli melkein peräkkäisinä päivinä kahden vähän pidemmän analyysin palautus. Aika viime tippaan ne jäi, ja tuli ihan ahdistus ja paha mieli. Ei ollut  todellakaan kivaa kirjoittaa puoli kahteen asti yöllä, ja herätä aamulla jatkamaan :D Sen takia olin ihan hurjan kiitollinen, kun jollakin muullakin oli ongelmia seuraavan analyysin palautuksen kanssa. Ei ehkä saisi iloita siitä että jollakin toisella on hankaluuksia, mutta tämä joku oli tarpeeksi järkevä ilmoittaakseen siitä meidän opettajalle. Ja meidän deadlinea siirrettiin, en kestä :DDD Niin ihanaa! Ihan kuin joku merkki, sellainen wake up call, että nyt laiskimus ota järki käteen ja aloita ne tehtävät ajoissa. Oon kuitenkin jo yliopistossa, luulisi että tässä vaiheessa osaa ja tietää paremmin! Ehkä tästä eteenpäin ainakin. Vaikka ehkä myönnän jo nyt, että vappuhan on tulossa parin viikon päästä ja sinnekin viikolle on saatu ujutettua niin yhden esseen palautus kuin tenttikin... Jej.


Mutta onneksi viime viikonloppuna sai vähän piristystä! Tai niin kuin Elastinen laulaa; muille se on viikonloppu, meillä menee koko loppuviiikko! Nimittäin ihana Pinja saapui Jyväskylästä torstaina tänne Oulun ihmemaahan. Päätettiin tehdä jotain vähän erilaista, ja lähdettiin porukalla haalaribileisiin. Vaikka käydäänkin usein porukalla juhlimassa, niin onhan haalaribileet nyt ihan eri juttu. Oli tosi siistiä, kun meillä oli kaikilla haalaritpaitsi millalla nyyh, tennarit ja valkoiset t-paidat. Valkoista siksi, että bileissä oli uv-valoja, valotikkuja ja neonvärisiä maaleja, joilla sai koristella vaatteita ja ihoa. Vähän niin kuin reiveissä, paitsi parempaa musiikkia ;) Vaikka valkohaalariset muodostivat suuren enemmistön, me mahduttiin hyvin sekaan. Kerrassaan huippuilta, jonka kruunasi käynti mäkkärissä. Seuraavana päivänä tuli ihania vauvauutisia, ja hyvillä mielin suuntasin yliopistolle treffaamaan Jennaa ja Lauraa lounaan merkeissä. Kasvishampurilaisten jälkeen lähdin Jennan kanssa keskustaan, missä nähtiin puolestaan Milla ja Pinja, ja lähdettiin shoppailukierrokselle. Taisi vähän porukkaa väsyttää, kun eihän muut tytöt jaksaneet shoppailla juuri ollenkaan! Itse ostin peplumtopin ja neuletakin. Myönnettäköön, kyllä muakin väsytti aika lailla, ja piti ottaa pienet päikkärit ennen saunailtaa. Jennalla ja Nikolla on nimittäin sauna niiden asunnossa! Väsyttävän päivän jälkeen oli ihana rentoutua saunan lämmössä, viime kerrasta oli reilu kuukausi.


Lauantaina Pinja kävi tsiigaamassa meidän kämppää, ja ehdittiin myös käydä Eelin kanssa Caiossa syömässä. Kaijonharjun parhaita puolia on ehdottomasti se, että kaikki on niin lähellä! On hyvät ruokakaupat, apteekki ja monta ravintolaa. Vatsat pulleina mentiin Lauralle ja PP:lle viettämään niiden tupareita. Onhan sekin aika kivaa, että sisko asuu naapurissa! Tupareissa porukkaa riitti, mutta onneksi myös ruokaa. Laura ja PP oli tehneet valtavan hyvää kääretorttua - tai kärmestorttua. Pelattiin Aliasta pareittain - minä ja Pinja voitettiin! - ja juteltiin mukavia. Oli aika hassua lähteä kotiin vähän puolenyön jälkeen, kun tuntui että olin kotona niin hirveän aikaisin! Yleensä kun on juhlimassa menee kuitenkin niin myöhään. Eipähän väsyttänyt sunnuntaina :)


Ärsyttävää, kun pihalla paistaa ilta-aurinko niin nätisti - ja minä istun sohvalla niistämässä aivot nenän kautta ulos. Tämä kevätnuha on kestänyt jo ainakin kuukauden, ja vähän mietin että johtuuko se tästä uudesta kämpästä. Edellisillä asukkailla oli kaksi pitkäkarvaista koiraa, niin ehkä niiden hilsettä/karvoja on jäänyt tänne jotenkin ja sitä ei vaan huomaa. Tyyliin listojen välissä ja näin. En ole kyllä ikinä ollut allerginen koirille vaikka muilla meidän perheessä sitä on ilmennyt. Myöskin siitepölyallergia vähän epäilyttää, koska semmoisiakaan oireita mulla ei ole ikinä ollut, eikä kukaan tuttu ole vielä alkanut valittaa siitepölyistä. Täällä on nimittäin aika viileät kelit muutenkin, ja yöllä oli satanut lunta! Toisaalta pelkään sitten hometta... Tämä kerrostalo ei kuitenkaan ole ihan uusi, mutta kuitenkin tosi hyvässä kunnossa eikä täällä haise home. Kun asuin Lauran kanssa aiemmin Kaijonharjussa, siinä talossa asuessa mulla oli kans nenä tukossa oikeastaan koko ajan ja se loppui kun olin vaikka Eelillä viikonlopun ajan. Vaikka siinä talossa ei silleen haistanut sitä hometta, esimerkiksi vaatteet kuitenkin haisi sellaiselle jännälle, minkä tunnistan isosajoilta. Kalajoen leirikeskus oli varmaan ihan läpimätä, ja kun siellä oli viikon mittaisella leirillä, kotiin tullessa kaikki vaatteet haisi hassulle.

Jospa tämä nyt menisi ohi, pääsiäisenä en haluaisi enää niistellä.. Meinataan muutenkin Eelin kanssa reissata silloin. Kuten Eeli sanoi, lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla eli vierailla molempien kotona. Vähän hektistä tulee taas, mutta päästäänpä katsomaan vauvaa! Ostettiin sille lahjaksi tosi söpö fleecehaalari, ja olisin voinut ostaa vaikka koko kaupan tyhjäksi, hitsi miten söpöjä vauvanvaatteet on! 

It's a magical feeling that no one's got a hold
You're a catalyst to your happiness, you know
This is your heart, it's alive
It's pumping blood
NoNoNo: Pumping blood

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti