sunnuntai 21. syyskuuta 2014

kotikissa

Jännä, miten välillä pitäisi olla koko ajan menossa ja keksiä uutta tekemistä - ja sitten on kuitenkin eniten näitä viikonloppuja, jolloin on vaan kotona. Perjantai-iltana katsoin Vain Elämää ja kasan muuta hömppää telkkarista, ja seuraavana aamuna nukuin niin myöhään kuin huvitti. Because I can. Olihan mulla alkujaan sellainen hieno mielikuva, että heti aikaisin ylös ja imuri käteen, mutta ei se aina ole niin vakavaa. Ja saatiinpahan kuitenkin siivottua kämppä, ja kivalta näyttää. Harmi vaan, että mulla on joku karvanlähtöaika ja hiuksia löytyi heti melkein saman verran lisää. Epäilen vahvasti, että mulle on tulossa pälvikalju tai jotain muuta yhtä ihanaa.


On kyllä kertakaikkisen masentavaa valita lauantai siivouspäiväksi! Mutta onneksi siihen auttaa, että hengittää hetken syvään silmät kiinni ja alkaa tehdä jotain mukavaa. Esimerkiksi keskeyttää koko siivoushomman hetkeksi, koska telkkarista tulee lisää niitä hömppäohjelmia Prameat mustalaishäät, Täydellinen hääpuku, Breaking Amish, laittaa hyvää ruokaa pestokanaa yrttisellä kastikkeella ja basmati-riisillä , syö herkkuja vaikka onkin ihan ähkyssä, ja katsoo vihdoinkin Hobitin toisen osan. Oli muuten aika mainio, paitsi hämähäkki-kohtauksen ajaksi laitoin kädet silmille. Hyyi. 


Tänään nukuin vielä pidempään kuin lauantaina, mutta ah että oli ihanaa :) Ja ehdittiin silti käydä Lauran kanssa vähän kuvailemassa! Harmi vaan, että hyväksyttävien otosten määrä oli suorastaan minimaalinen. Tarkennusruudun läpi näytti aina kivalta, mutta sitten näytöllä ei yhtään samalta. Niinhän siinä usein käy kun lähtee varta vasten ottamaan kuvia! Käytiin kasvitieteellisessä puutarhassa, jonka kesäinen ilme voi olla tuttu näistä kuvista. Olihan siellä nättiä nytkin, eikä läheskään niin paljon pöriseviä öttiäisiä. 


Huomenna sitten uudella innolla opiskeluiden pariin! Mitään pippaloita ei ainakaan vielä ole tiedossa, mutta ehtiihän sitä muulloinkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti