tiistai 9. syyskuuta 2014

autumn wanties

Tänä syksynä oon vaatteita enemmän haaveillut sisustusjutuista. Kun on ollut koko kesän poissa omasta kämpästä, iski kotiin palatessa hurja vimma laittaa asuntoa että tuntuu taas kodikkaalta. Jotain juttujahan ollaan jo Eelin kanssa hankittu, mutta kokosin vielä kollaaseihin muutamia asioita!


En enää muista missä, oliko se blogissa, telkkarissa, lehdessä vai livenä, mutta jossain näin sellaisen kokoelman kynttilänjalkoja; siis samaan sarjaan kuuluvat kolme kynttilänjalkaa, joissa oli kaikissa erilainen kynttilä. Muistaakseni mun kaverilla Jennillä on jotain samantapaista sisustuksessaan myös, mutta jossain muuallakin näin, ihan varmasti näin :D Eilen aloin sitten selailemaan, ja Ikean sivuilta löytyi täydellinen ja ennen kaikkea edullinen trio. Pähkäilin jonkin aikaa valkoisen ja mustan välillä; kynttilänjalat tulisi olohuoneeseen, ja oikeastaan kaikki tasot täällä on valkoisia. Erottuuko valkoiset kynttilänjalat tarpeeksi valkoista vasten, tai passaako mustan kanssa kaiken väriset kynttilät? Soitin äitillekin kysyäkseni neuvoa, ja mamma oli Eelin kanssa samaa mieltä: white it is! Harmikseni noita ei tietenkään saanut tilattua, vaan pitäisi päästä itse myymälässä käymään... Hupsista. Lisäksi haaveilen vielä yhdestä sirommasta kynttilänjalasta, joka sopisi yhteen setin kanssa, ja johon saisi pitkän kruunukynttilän. Sopivia vaihtoehtoja löytyi useammasta osoitteesta!


Vähän isompana hankintana sitten on sisustustikkaat. Niiden paikasta käydään vielä vähän vääntöä Eelin kanssa: minähän löysin niille jo täydellisen paikan olohuoneen nurkasta, mutta Eelin mielestä ne passaisivat keittiöön. Kummin vain :) Kodin1:stä löytyi juuri täydelliset - jotka itse asiassa Jennilläkin on! Satanen vain tuntuu turhan kalliilta, mutta muualta ei oikein ole löytynyt vastaavia. Ja kyseiset tikkaat livenä nähneenä tiedän, että ne toimivat hyvin ja näyttävät kivalta. Muutaman edullisemman vaihtoehdon onnistuin kaivamaan, mutta kun on johonkin ihastunut niin eihän muut näytä niin hyviltä. Jos mun toive toteutuu ja tikkaat laitetaan olohuoneeseen, keittiöön haluaisin Ikean Rönnkär-hyllyn. Se on Ikean nettisivuilla jaoteltu kylpyhuonekalusteisiin, mutta eräässä blogissa näin sen osana keittiön sisustusta ja ihastuin jo silloin ideaan. Tykkään paljon hyllyn koristeellisesta ja sirosta muotoilusta, ja vaikka se onkin käsittääkseni metallinen, sopisi se tummana kalusteena hyvin meidän ruokailuryhmän kaveriksi. Mun mielestä keittiötä on jotenkin vaikea sisustaa, mutta haluaisin sinne kuitenkin jotain vähän ilmettä piristämään. Hyllyyn saisi esille kauneimpia astioita ja vaikka kasveja ja yrttejä, eikä tyhjä seinusta olisi enää niin ankean näköinen. Huh, näillä perusteilla Eelin on pakko lämmetä!

Entäs muut, lämpenettekö te mun sisustushaaveille? Itse ajattelin haaveilla vielä lämpimästä talvitakista, ja uppoutua nettikauppojen syövereihin vielä vähän lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti