tiistai 12. kesäkuuta 2012

Just a pear tree

What a lovely day! Ikkunanpesukin sujui hyttysistä ja amppareista huolimatta, kun aurinko paistoi ja lämmitti mukavasti. Koko päivän on aurinko itse asiassa ollut esillä, me likeee. Lämpömittarikin on näyttänyt varsin miellyttäviä lukemia, vaikka näin illalla rannalla olikin vähän viileämpi. Mutta esimerkiksi nyt meidän huoneen mittari näyttää 20,7 astetta okei siihen paistaa ilta-aurinko!

Meidän päärynäpuu kukkii! Ehkä saadaan taas päärynöitä :)
Aurinko inspiroi mua ja Lauraa sen verran, että vaihdettiin vähän kesäisempää asustusta päälle, napattiin kamerat mukaan ja mentiin ulos kuvailemaan. Meille aika uutta hommaa eli armahtakaa kuvien laatu ja rajaukset ja sommittelut ja kaikki semmoset jutut :D Ja ettei kukaan ihmettele mun omituista toppi + kauluspaita -yhdistelmää, mullahan oli siis päälläni musta sortsipuku, mutta näytin ihan tankilta ja Laura älysi kuvata vain yläosaa mun kropasta... Good job girl! Itse tykkään kuvata paljon enemmän ihmisiä kuin vaikka jotain rakennuksia esimerkiksi matkoilla, ihan siis vaikka pokkarillakin. Ja en muuten ymmärrä miksi nämä kuvat on tosi sumean näköisiä, vaikka koneella ne näytti ihan hyviltä.. Tässä kuitenkin vähän kuvausten tuloksia, tavoitteena oli siis saada uudet profiilikuvat Facebookiin:

nätti hymy
haha mamma tuli kotiin kesken kuvailujen.. :D

Illalla käytiin jälleen jäätelöllä! En tiedä mitään nerokkaampaa kuin pallopehmis, mahtava idea! Sen saa vieläpä minikoossa, eli hyvin jaksaa syödä ja saa nauttia molemmista, jätskistä ja pehmiksestä. Lisäksi saa yhdistellä vapaasti ja monella tavalla eri makuja, koska saa itse valita jäätelöpallon, pehmiksen, strösselit ja pienestä lisämaksusta kastikkeenkin. Meikän tämän illan ihanuus koostui vanhan ajan suklaa -jäätelöpallosta, suklaapehmiksestä parasta pehmistä, sanokaa mitä sanotte, lakritsikasikkeesta ja salmiakkilastuista. En normaalisti tykkää lakusta, mutta mun tietääkseni se kastike on oikeasti salmiakkikastiketta :D


Oon jotenkin taas innostunut tästä kirjoittamisesta! Tuntuu että joka päivä pitäisi päästä tekemään uusi postaus. Ehkä se vähän kompensoi sitä, että erilaisten reissujen takia on välillä ollut pidempiäkin taukoja ja kun työt alkaa, en varmaan jaksa päivittää yhtä ahkerasti.  Mutta hei, huomenna suuntana olisi Kokkola ja ajatuksena ostaa vähän kevyempiä vaatteita Unkarin matkaa varten. Siellähän on meinaan aika lämmin!

Hetkeksi hiljaisuus saapui luokseni kuin olento
ja huusi: "Älä pelkää maailmaa"
Istuimme hetken yhdessä ja avaruus katsoi meitä
Ja ulkona kesäyö,
satoi kasvoille kyyneleitä
Pariisin kevät: Kesäyö  

2 kommenttia:

  1. älä dissaa mua, itse sanoit että ei tartte ottaa kokovartalokuvia ;<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt sä paljastit, mä halusin vaan kirjottaa hyvää tekstiä tänne : <

      Poista