sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Mietin, miten oikein lähdit mun matkaan

Nyt seuraisi vähän viikonlopun tapahtumia! Are you ready?

Perjantaina olin koko päivän yksin kotona, aloitin päivän nukkumalla puoli yhteen. Muutenkin päivä meni lähinnä lepäillessä, välillä niinkin! Mutta lauantaina luvassa olikin menoa kerrakseen! Nimittäin Kalajoen Hiekat olivat tänä viikonloppuna varattu Beach Futis -tapahtumalle. Kavereiden kanssa suunnattiin siis tietysti rannalle, mukanamme piknik-kori täynnä eväitä; vesimelonia, viinirypäleitä, Domino-keksejä, Tuc-keksejä, karkkia ja sipsiä.. Ainakin omalta osaltani keskittyminen suuntautui enemmän eväiden kuin pelien puoleen..


Sää suosi meitä, ainakin osittain. Lähtiessä aurinko paistoi, ja muutenkin oli todella lämmin, mutta harmillisesti raikas tuuli oli melkoisen viileä - ja kaiken lisäksi laittoi hiukset ihan sekaisin! Hauskaa oli anyway, mutta mitä muutakaan voisi odottaa kun seura oli mitä oli? Kiitos siis Laura, Jenna, Pinja ja Milla!


Särkiltä matka jatkui pienen kyläilykierroksen muodossa! Päätettiin mennä jo hyvissä ajoin etkoille Millan mökille, sillä myöhemmin ajatuksena oli suunnata Safaritalolle ja Dyyniin. Kierreltiin vähän Kalajoen sivukyliä, kun käytiin vuorotellen jokaisen luona pakkaamassa tavaroita iltaa varten. Minä olin jälleen illalla vapaaehtoisena kuskina, ja olo olikin kuin taksinkuljettalla, sillä meidän ihanan auton pelkääjän puolen ovi oli jumittunut kiinni, ja tytöt saivat kaikki ahtautua takapenkille.. Ainakin oli tunnelmaa johtuiko sitten läheisistä istumapaikoista vai tarjouslonkeroista..! Millan luona laittauduttiin, ja sitten lähdettiin kohti Hiekkasärkkien ihmeellistä yöelämää!


..And what a night it was! Safaritalolta mieleen jäi ainakin itselle lähinnä inisevät ystävämme, hyttyset.. Dyyni puolestaan oli tupaten täynnä, paljon tuttuja mutta enemmän tuntemattomia. Jouduttiin jonottamaan noin kymmenen minuuttia - mitä kummaa, tultiin paikalle vähän yhdentoista jälkeen? Sisällä oli hiostavaa, mutta meno oli huikeaa! Tosi hauska ilta, tanssia ja hyvää seuraa. Loppuillasta tai alkuaamusta? meidän tiet vähän erkanivat, mutta hengissä ollaan kaikki.

Tässä tuo uusi korvakoru!

Huoh väsyttää.. Ja tällekin päivälle riittäisi vielä tekemistä; pakkausta, pakkausta ja pakkausta. Huomenna matkaamme kohti Oulua, ja tiistaina on lento Budapestiin, jee! Lämpö, aurinko, nähtävyydet ja vaatekaupat, here I come! Ei mitään aavistusta, milloin pääsen postaamaan seuraavan kerran, mutta villi veikkaus, että vasta juhannuksen jälkeen. Jos juhannuspäivinä on aikaa, yritän ehtiä päivitellä jotan kuulumisia, mutta esimerkiksi sunnuntaikin menee töissä, joten voi kestää... Mutta tässä vaiheessa toivotan jo kaikille hyvää alkavaa viikkoa ja ennen kaikkea, railakasta juhannusta! Olkaa nätisti ja tulkaa käymään Kalajoella!

Kuinka hiljaisuus toimii niin täysii?
Ja sä katot mua suoraan silmiin
Kato maisemii, suomifilmii
Kesäyö sulanut mun uniin
Elokuu: Saatilla

4 kommenttia:

  1. kiva postaus! ja oli todellakin ihan huippuilta, mut sehän on nyt selvää ku on noin huipputyyppien kans :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tack! :) ja jep, ootte parhaita! juhannusta odotellessa!

      Poista
  2. Aivan ihania kuvia, ootte kaikki niin nättejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! meinattiin tulla ostamaan sulta pehmikset, mutta oltiin jo aika täynnä noista meidän eväistä ;D

      Poista