lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kamera, kakkua ja kuohuvaa

Miksi joudun aina aloittamaan postauksen sillä, että pyydän anteeksi pientä taukoa? Joka tapauksessa, soriii. Oon taas ollut reissussa, Oulussa viimeisissä pääsykokeissa. Mutta hei, nyt mullakin alkoi se kauan odotettu loma viimein! Oulussa en ehtinyt juhlistaa sitä shoppailemassa, oli meinaan aika kiireinen aikataulu. Nyt mulla ei kuitenkaan ole muuta kuin aikaa - aikaa murehtia, sillä aika epävarma tunne on jäänyt kaikista pääsykokeista. Mitä ihmettä teen ensi vuonna?

Käytiin iskän kanssa syömässä Vanhalla Paloasemalla!
Paitsi kyllähän sieltä Oulusta jotain tarttui mukaan... Kamera. Ja se on aivan ihana! On niin mahtava tunne, koska se on mun ikioma. Ostin sen siis ylioppilaslahjarahoilla, joita jäi vielä kivasti jäljelle. Ja merkki on Nikon ja malli D3100. Ah I think I'm in love<3 Ensin olis ajatellut perinteisesti Canonin kameraa, mutta myyjä, joka oli muuten meidän tuttu, ehdotti Nikonia. Kameran kokoaminen tuotti tälle blondille vähän vaikeuksia, mutta nyt yhteiselomme sujuu jo paremmin. Laura osti myös itselleen oman kameran, Nikon 1 J1 I am one click ahead, jos kuulostaa tutulta. Toivottavasti kuvien laatu täällä blogin puolella paranee, nämä kuvat on otettu vielä mamman pokkarilla.

Perjantai-iltana sännättiin suoraan linja-autolta Pinjalle vähän juhlistamaan sen synttäreitä. Uskomatonta että kaveritkin alkaa täyttämään 19! Pinja oli varannut meille kakkua ja kuohuvaa, nam!

Pinjalle! <3:lla Meeri, Laura ja Milla


Tästä päivästä postailenkin vasta huomenna, mutta lyhyesti: x-games päivällä ja Dyyni illalla. Huomiseen!

Who knows what could happen?
Do what you do
Just keep on laughing
One thing's true
There's always a brand new day
Avril Lavigne: Who knows

2 kommenttia: