tiistai 13. marraskuuta 2012

Hieman hehkutusta

Varoitus: tämä postaus sisältää ennenaikaista synttäri- ja jouluhypetystä.

Mitä ihmettä.. Kuuntelen spotifyssa minun ja Lauran tekemään joululistaa? Ehkä ne kyntteliköt ja jouluntuoksuiset kynttilät suorittaa jotain salakavalaa, hidasta aivopesua. Toisaalta se ei olekaan mikään huono juttu; nyt viimeistään on nimittäin aika alkaa suunnitella pikkujouluja. Usein ollaan kavereiden kanssa etkojouluiltu jonkun synttäreiden yhteydessä, kun ne kuitenkin osuu sopivasti pikkujoulukaudelle. Tänäkin vuonna päästään näillä näkymin juomaan glögiä ja syömään pipareita tonttulakit päässä, kiivas suunnittelu on käynnissä. Sitä ennen hyvä porukka kokoontuu täällä Oulussa kun kaksoset järjestää hurjat synttäripaardit. Hups, mites taas päädyttiin puhumaan aiheesta syntymäpäivä.. ;D

Reilun viikon päästä koittava päivä on pyörinyt tänään mielessä, koska sain ensimmäisen lahjan - ja voin jo nyt sanoa että se on kaikista paras. Liput uuteen Twilight-leffaan tälle viikonlopulle! Parempaa lahjaa tälle fanaatikolle ei voisikaan keksiä. Kiitoskiitoskiitos! Mä tarjoan sitten lauantaina popparit!


Tästä hämmentävän ihanasta tapauksesta johtuen olo on ollut vähän hajamielinen. Psykologiaa lukeneena muistelisin, että ihminen voi pitää jotain seitsemän asiaa mielessään yhtä aikaa, mutta varmuuden vuoksi täytyi kauppareissun ostoslista rustata ylös. Lähin kirjoitukselle sopiva.. alusta? sattui olemaan vasemman kämmenen sisäpuoli, ja loppupäivä kuluikin varoessa siihen nojaamista. Keskittymistä häiritsi myös yliopistolla jälleen tullut palohälytys. Ihan rauhassa istuin lukemassa erästä novellia toisin sanoen opiskelin! hyppytunnilla! amazing! kun hälyttimet pärähtivät soimaan. Muutaman mielensisäisen voimasanan jälkeen itsesuojeluvaisto otti vallan, ja laahustin portaat alas ja ulos hytisemään. Vain hetkeksi, koska onneksi hälytys oli tälläkin kertaa väärä.


Viikonloppuna käyttöön vihitylle vedenkeittimelle tulee taatusti näin syksyllä ja talven saapuessa enemmänkin työaikaa, sillä huolimatta niistä ihan hyvänmakuisista kahvi-kaakao-sekoituksista opin tuskin juomaan kahvia lähiaikoina.. Hitsi, nämä Taika-kupit on aivan liian jouluisia. Ei auta nyt kyllä yhtään!

Kuka nyt aina jaksais pyydellä
Anteeksi tai lupaa olla itsen
Seistä kaatosateessa ja hymyillä
En ainakaan, en ainakaan minä
TikTak: Ihmelääke   

4 kommenttia:

 1. keneltä sait leffaliput? :)

  VastaaPoista
 2. oi, söpö lahja! :) onko sulla poikaystävä oulussa vai kalajoella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, minustakin aika söpö :) täällä oulussahan se on :)

   Poista