sunnuntai 11. marraskuuta 2012

No one else will do, no one else makes me smile

Miten iloiseksi pienet asiat voikaan tehdä? Postissa saapunut täydellinen talvitakki seriously, I'm in looove, ikkunaan piirretty huuruinen sydän ihaninta ikinä, etukäteen paljastettu synttäriyllätys oot paras, oman kämpän sisustaminen astetta talvisempaan suuntaan kynttilät on jees, hyvän ruuan syöminen isänpäivän kunniaksi.. Hyvillä mielin kohti ensi viikkoa siis!


Tilattiin Lauran kanssa viime viikon keskiviikkona uudet talvitakit Vero Modan sivuilta. Olivat perillä melkoisen nopeasti, tämän viikon keskiviikkona - and they're perfect. Tai ainakin minun on, puhukoon systeri omasta puolestaan. Usein mulla on ongelmia takin istuvuuden kanssa, ja vähän riskillä päätin ottaa xs-kokoisen. No worries, juuri sopiva ja alle mahtuu vaikka paksumpikin neule. Kun talvikengätkin on löytyneet jo aikaisemmin, ei todellakaan tarvitse palella tänä talvena! Harmi vain että alkuviikosta sataneet lumet sulivat pois viikonlopun vesisateiden mukana.. Torstaina maata peitti kuitenkin vielä ohut lumikerros, sillä silloin liukasteltiin Verban järjestämään kähmintäsaunaan!


Epäilyttävän kuuloisesta nimestä huolimatta kyseessä ei ole mikään kaksimielinen juttu. Ennen kähminnän alkua oli verban hallituksen kokous, jonka jälkeen alkoi tämä tilaisuus, jossa paikalla olevat jäsenet kertoivat omista tehtävistään hallituksessa ja mitä haluaisivat tehdä ensi vuonna. Kähminnällä viitataan siis tässä yhteydessä kahteen asiaan: hallitus houkuttelee fukseja sekä muitakin opiskelijoita liittymään riveihinsä, ja toisaalta erilaisista tehtävistä kiinnostuneet saavat alustavasti varata itselleen haluamiansa pestejä. Kovin vapaamuotoinen tilaisuus kuitenkin oli, kun paikalla oli kymmenisen fuksia ja kourallinen hallituksen väkeä. Minäkin ilmoitin halukkuuteni olla mukana verban toiminnassa; ehkä ei niinkään minään vastaavana hallituksessa, mutta toimihenkilön eli toimarin kuvaus kuulostaa sopivalta. Toimarit ovat käytännössä nakkikoneita, eli niille nakitetaan hommia, joihin muilla ei ole aikaa tai joissain tapauksissa kiinnostusta: lipunmyyntiä tapahtumiin, haalarimerkkien myymistä, tapahtumatilojen koristelua.. Ei se niin pahalta kuulosta :D


Perjantaina oli aika laittaa kämppä edustuskuntoon. Imuri hurisi ja kiersi joka huoneen nurkan, tiskit katosi pöydältä.. Saatiin myös vaihdettua verhot keittiöön, vaikka tällaisen lyhyen varren kanssa se hieman haastavaa olikin. Useampi kynttilä ja parit jouluvalot löysi tiensä tasoille ja ikkunalaudoille, ja onhan se paljon kivempaa datailla niiden valossa enemmin kuin kattolamppu päällä. Kaiken tämä laittamisen taustalla oli se, että lauantaina kylään piipahtivat äiti ja ilkeä isäpuoli Erkki On se oikeasti tosi kiva, tuo on vaan inside-juttu :D  sekä Pateniemestä mukaan napattu isoveli Petteri. Kahvinkeittimen lisäksi käyttöön pääsi meidän huippu matkakokoinen vedenkeitin, ensimmäistä kertaa! :D Kahvittelujen jälkeen mamma ja Erkki jatkoi matkaa hotelliin, kun taas iskä poimi lapsikatraansa mukaan ja mentiin syömään keskustaan, torinrantaan Matala-nimiseen ravintolaan. Syy moiseen touhuun oli se, että juhlittiin tämänpäiväistä isänpäivää vähän etuajassa johtuen isoveikan sunnutain aikaisesta lähdöstä takaisin Haminaan. Hyvää oli ruoka, tuli vatta täyteen. Laskua saatiin kuitenkin odotella jonkin aikaa, koska ravintolasta meni osaksi sähköt, ja henkilökunnan pasmat meni sen takia aivan sekaisin :D Pääasia, että saatiin syötyä - kuten myös tänäänkin, kun minä ja Laura mankeloitiin Pateniemeen, vastatuulessa ja piiskaavassa sateessa reidet maitohapoilla, syömään iskän laittamaa spagettia ja jauhelihakastiketta.


 Jaa mitäs ensi viikolla sitten? Ei ainakaan yhtään kahdeksan aamua, hah! Itse asiassa tulossa taitaa olla aika rento viikko koulun osalta, ainakaan vielä ei ole tietoa edes mistään tapahtumista. Olkoon teema siis 'no alcohol', myös viikonlopun ajan. Taukoa saakin pitää, sillä sitä seuraavana viikonloppuna synttäriiiiiit, välittyyhän innostus sinne asti? Toinen hysteriaa hipovaa innostusta aiheuttava asia on tietysti elokuva, jonka ensi-ilta on perjantaina. Elokuva, joka täydentää saagan. Twilight - Breaking Dawn part 2! Hih, tunnustaudun faniksi ;)

 You never settle, never take too much
You count on me just like I count on you
Kiss me, like when I first saw you
Figured out couldn't be without you
Kelly Clarkson: I want you  

2 kommenttia: