tiistai 6. marraskuuta 2012

Mekko-ostoksilla!

Tiistai - täydellinen päivä viettää laatuaikaa siskon kanssa. Lähdettiin suoraan yliopistolta keskustaan katselemaan meidän lempivaatekaupan, H&M:n, mekkovalikoimaa. Pientä esitutkintaa tehtiin jo viime viikolla ihan paikan päällä sekä useampana iltana netin valikoimaa selaillessa. Oli jännää mennä kauppaan, kun tiesi tasan mitä etsii :D Kierrettiin liike nopeasti läpi, kasattiin molempien sylit täyteen mekkoja ja painuttiin sovituskopeille.


Ollaan Lauran kanssa onneksi samankokoisia, joten yleensä vain toisen tarvitsee kokeilla vaatteita jos niiden on tarkoitus tulla yhteiseen käyttöön. Tällä kertaa ei kuitenkaan selvitty ihan niin vähällä, kun molemmat kokeili melkein kaikkia mekkoja mitkä oltiin kerätty kasaan :D  Villi veikkaus: sovituskopeilla palloiltiin lähemmäs tunti, mutta ahkera vaateiden vaihto tuotti tulosta. Molempien mukaan lähti mekot, jotka pääsee käyttöön muutaman viikon päästä meidän synttäreillä! Kaksosten tyyliä täydentämään ostettiin samankaltaisia asusteita. Vähän voin paljastaa tulevista asukokoinaisuuksista jo tässä vaiheessa: mustaa, pitsiä ja kimalletta - tämä siis tilanne tässä vaiheessa, eihän sitä voi tietää vaikka mieli muuttuisi jo huomenna toiseen suuntaan, koska niin tärkeänä päivänä kaiken pitää olla just eikä melkein. Synttärit on kuitenkin nimenomaan sen sankarin, tai tässä tapauksessa kaksi sankaria eli double trouble, ivä, ja silloin kaiken pitää olla asua myöten täydellistä. Oli se täyteen tuleva ikä kuinka turha tahansa, synttärit on aina spesiaali juttu, ainakin tälle tytölle; yläasteella loukkaannuin tosi monelle mun kaverille kun ne ei muistanut, että minulla oli syntymäpäivä ;D


Kivaa hengailla siskon kanssa kahdestaankin välillä. Meidän aikataulut yliopistolla oleskelun suhteen sattuu olemaan varsin erilaiset: Lauran päivät alkaa useimmiten aikaisin aamulla, kun taas minun pitää suunnata sinne yleensä vasta puolen päivän maissa keskiviikot muodostaa ihanan poikkeuksen.... Viikonloppuisinkin ollaan oltu aika lailla eri paikoissa, mutta eiköhän se tässä syksyn mittaan tasaannu.

Mutta kuten pienellä fontilla tehty huomautus antaa ymmärtää, huomenna on viikon kohokohta eli kahdeksan aamu. Hyi. Halloween meni jo, joten zombina paikasta toiseen laahustaminen on kiellettyä eli äkkiä tilaus H&M:lle menemään hupsista ja sitten peiton alle :)

All the colours, when you're around
Oh the colours, when I see your smile
It's like fireworks in the night
A million butterflies in the sky
Christopher ft. Frida Amundsen: Colours   

2 kommenttia:

  1. mistä tää isomeeri nimi tulee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pitkä tarina lyhyesti: lukiossa kemian tunnilla käsiteltiin jotain asiaa, johon liittyi termi "isomeeri". Kun se tuli ensimmäisen kerran esille, en oikein keskittynyt ja luulin että opettajalla oli mulle asiaa, kohotin katseen ja olin silleen "joo mitä" ;D

      Poista