maanantai 26. marraskuuta 2012

Paardit ovat parhaat

Heissan kaikille! Huh, viikonlopusta tai lähinnä lauantaista selvitty, ja oli aikamoisen unohtumatonta aikaa! Niille jotka siis eivät ole asiasta selvillä, lauantaina oli meikäläisen yhdeksästoista syntymäpäivä, ja kuluneella viikolla valmistauduttiin kaksossiskon kanssa tähän suureen päivään leipomalla ja siivoamalla. Illan tarjoiluun kuului muffinseja, kasvispiirakkaa, jauhelihapiirakkaa, the kakku sekä perusherkkuja eli sipsiä, dippiä, juustonaksuja, karkkia, suklaakonvehteja, pähkinöitä.. Iso kiitos kuuluu Lauralle, joka ahkerasti leipoi kun minä olin vielä yliopistolla. Valmistauduttiin vähän liian perusteellisesti, sillä kaikkea jäi yli - mutta parempi sekin kuin että tarjottavat loppuu kesken. Kovin epäonninen oli synttäreitä edeltävä ilta: ensimmäistä kertaa mun elämän aikana pyörästä lähti kettingit irti ja lisäksi kävi ilmi, että Laura oli ostanut minulle synttärilahjan! Tämä oli yllätys siksi, että yleensä ei olla muistettu toisiamme suuremmin. Paineen alla miettiminen onnistui kuitenkin ihmeen hyvin, kun ei tarvinnut yksin lahjaa pohtia :)


Synttäriaamu ei olisi voinut paremmin alkaa: puhelin piippasi onnitteluviestien takia, sain herätä erään ihanan vierestä ja luonnollisesti sain aamiaisen sänkyyn, ensimmäistä kertaa! Oikein luksusaamupala olikin: pekonia, munakasta, ruisleipää runsailla täytteillä sekä appelsiinimehua. Kiitos<3 Kiire meinasi tulla jo tuolloin, ja kiireesti pyöräilin kotiin ja vuorossa oli operaatio kakun viimeistely. Tässä vaiheessa kello olikin jo liian paljon, joten laitettiin kiireesti ranskalaiset ja lihapullat uuniin. Samaan aikaan ovikello soi, ja oven takaa paljastui Milla ja Wille, jotka majoittuivat meidän luona. Syötiin nopeasti ja alettiin laittamaan itseämme sekä kämppää juhlakuntoon. Paikkoja ei koristeltu mitenkään ihmeellisesti, mutta eräänlaisena teemana toimi "ei kattovaloja"; asunto oli valaistu lähinnä jouluvalojen avulla! Milla toimi meidän synttärisankareiden hovikampaajana kihartimensa kanssa, ja itse laitoin illalla päälle H&M:ltä hankitun mustan pitsimekon sekä kimaltelevat sukkahousut.Yllättävää kyllä, saatiin kaikki valmiiksi ihan ajoissa eli kuuteen mennessä! Juhlittiin noin viidentoista hengen porukalla, johon kuului sekä kalajokisia kavereita että opiskelijoita täältä Oulusta. Tietysti harmitti, että läheskään kaikki meidän tutusta ja turvallisesta kaveriporukasta ei päässeet paikalle, mutta minkäs sille voi jos on päällekkäisiä menoja. Ilta sujui sopivan rauhallisissa tunnelmiaa, herkutellen, juomia hörppien, jutellessa ja musiikkia kuunnellessa. Bileet ei ole bileet ilman draamaa tai kyyneleitä, mutta ainakin minulla oli hauskaa ihan koko ajan. Puolen yön jälkeen paardit täällä Kaijonharjussa loppuivat, kun osa vieraista lähti kotiin, osa jäi tänne nukkumaan ja osa, minä mukaan lukien, suuntasi keskustaan baariin. Paikaksi valikoitui 45 Special eli "nelivitonen", jonne ikäraja oli lauantaina 19. Jee, heti pääsin hyödyntämään tätä uuttaa ikääni! Loppujen lopuksi ei kuitenkaan jaksettu olla siellä kovin kauan, pitkä ilta alkoi tuntumaan ja noin tunnin jälkeen suunnattiin taksitolpalle. Jonossa seistessä huomattiin että ohi meni meille sopiva bussi, joten juostiinkin bussipysäkille ja päästiin nukkumaan paljon edullisempaan hintaan. Täydelinen päätös ihanalle päivälle!


En nyt yhtään kehuskele tai liioittele, mutta parhaat synttärit ikinä. Aamusta asti oli iloinen fiilis, ja se jaksoi pysyä yllä loppuun saakka. Menossa mukana oli kivoja tyyppejä, juttu luisti ja nauraa sai myös paljon. Oli yllättävää mutta mukavaa, että kaikki toi myös jonkin pienen tai isomman lahjan, vau! Aamulla tai oikeastaan alkuiltapäivällä väsytti ja väsyttää edelleen, mutta mitäs pienistä kun oli isosti hauskaa! Ei tunnu mitenkään isolta tytöltä, vaikka onhan se yhdeksäntoista silti ihan eri juttu kuin kahdeksantoista. Kiitos vielä kaikille paardeissa mukana olleille ja kaikille onnittelijoille, on se niin kivaa kun joku muistaa merkkipäivänä, ootte ihania :)

Oh, sweet heart put the bottle down
You got too much talent
I see you trough those bloodshot eyes
There's a cure, you've found it
      Kelly Clarkson: I do not hook up

2 kommenttia:

  1. sain herätä erään ihanan vierestä < ai kenen :D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lauran vierestä tietysti! :D no eiku poikaystävän (:

      Poista