maanantai 3. joulukuuta 2012

Not bad

Woaah, onko tosiaan viikko siitä kun viimeksi julkaisin postauksen? Niitä julkaisemattomia on kyllä luonnoksissa muutama; viime viikko oli vain yksinkertaisesti niin ankea, ettei kirjoittamisesta tullut mitään. Pieleen mennyt tentti, vähälle jääneet yöunet, ilkeä anonyymikommentti, napakoru joka ei ota parantuakseen.. Kaikki tuntui kasautavan ja jotenkin viimeinen pisara oli pöydälle homehtuneet piirakat :D Kai se oli sitä synttäreiden jälkeistä masennusta, eiku tääh. Loppuviikko sujui jo pirteämmissä meiningeissä, kun torstaina pääsin viettämään ekoja pikkujouluja tälle kaudelle. Yleensä vihreissä haalareissa edustavat Verban jäsenet kokoontuivat Koneen saunalla, tällä kertaa hiukkasen fiinimmästi pukeutuneena: pikkumustissa ja tonttulakeissa minunkin synttärimekko pääsi jo toisen kerran käyttöön, ei selvästikään mikään turha ostos! . Pakkaset on tosiaan saapuneet tänne Ouluunkin, ja vaikka torstaina ei vielä lunta näkynytkään, oli yhtä kylmä kuin keskitalvella, varsinkin kun jalkoja lämmitti vain sukkahousut. Kuvia niitä on 351 tästä hilpeästä tilaisuudesta ilmestyy myöhemmin!

Torstai oli vasta alkua, sillä sitähän seuraa tietysti perjantai. Ihan tavallinen perjantai tämä ei kuitenkaan ollut: kyllä, fonetiikan luento pidettiin ihan normaalisti, mutta tämä tyttö ja sen sisko karkasi sieltä etuajassa bussipysäkille tosin ulkona hytistessä huomattiin muitakin ryhmäläisiä suuntaamassa lipastolta pois, paljonpa aikaa voitettiin.. . Me lähdettiin nimittäin kotiin, Kalajoelle. Mukaan otin painavan laukun ja uusien korkokenkien lisäksi Eelin. Perjantai-iltaa vietettiin kotona, saunoen ja herkutellen. Rauhallinen koti-ilta indeed, mutta lauantai olikin sitten vähän erilainen..Nukuttiin pitkään, koska lauantaita ei voi aloittaa muulla tapaa. Päivällä pelattiin pari erää Carcassone-lautapeliä. Itse tietysti voitin kerran ja toisessa erässä sijoituin toiseksi, siihen olikin hyvä lopettaa. Kun herää myöhään, päivä menee kuitenkin aina yllättävän nopesti, ja aina tulee laittautumisessa kiire. Onneksi esimerkiksi vaatteita ei tarvinnut miettiä, koska matkatavaratilan ollessa vajavainen kaikki pitää suunnitella etukäteen. Myöskään hiusten takia en joutunut panikoimaan, sillä mukana oli luottokampaaja, joka taas taiteili minulle hienot kikkurat. Kalajoellahan kaikki pippalot pidetään aina Särkillä, ja lauantainakin juhlittiin Millan synttäreitä dyynien läheisyydessä itse dyynejä ei kuitenkaan kauheasti näkynyt päivällä sataneen lumikerroksen alta. Lähes kaikki meidän perusjengistä oli pääsyt paikalle, ja oli ihana olla koolla samalla vanhalla porukalla. Nostalgista oli myös luukuttaa täysillä Gimmeliä, ai miten niin yhdeksäntoista? Perinteisesti matka jatkui mökiltä Safaritalon kautta Dyyniin. Kyllä oli kivaa juhlia tutuissa paikoissa, nähdä tuttuja kasvoja, tanssia tutulla tanssilattialla ja tangolla, juoda tuttuja drinkkejä.. Parina viime baarikertana valomerkki on jäänyt näkemättä, mutta tällä kertaa odotettiin tappiin asti ja käytiin söpöilemässä tanssilattialla.


Sunnuntai meni niin ikään rauhallisissa merkeissä, jälleen Carcassonen parissa ja äitin herkkuruokia syöden. Takaisin Ouluun ja nuudeli-ruokavalion pariin lähdettiin vasta iltabussilla, ja perillä oli kiva huomata myös Oulun muuttuneen lumisempaan suuntaan viikonlopun aikana. Valitettavasti myös ne pakkaset oli päättäneet ottaa talvivaihteen päälle, ja patterien pitää olla täysillä että tarkenee ilman villasukkia. Eikä siltikään tarkene :D 

Millä hinnalla mut viereesi saat?
En mä pyydä liikoja,
Pyydän palan taivasta ja pari suudelmaa
En anna takuita, nyt riskillä vaan
Rakkaus saattaa satuttaa,
muista ettei vaihtaa saa
jos alkaa kaduttaa
Jesse Kaikuranta: Vie mut kotiin  

2 kommenttia:

  1. kauanko ootte seurustellu eelin kanssa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tänä syksynä ollaan alettu, suunnilleen kolme kuukautta :)<3

      Poista