tiistai 4. joulukuuta 2012

Pikkujoulukauden avaus

Viime viikon torstaina oli tämän vuoden pikkujoulukauden ensimmäiset pippalot, Verban järjestämät. Kauan ei tarvinnut kyllä miettiä olenko menossa: jo alkuviikosta ilmestyi meikän nimi ennakkoilmoittauneiden listaan. Ennen pikkujouluja olisi ollut syyskokous, jossa päätettiin hallituksen jäsenet. Tuolloin olisi ollut mahdollista ilmoittautua myös sellaiseksi toimariksi, mitä minäkin alun perin ajattelin. Jäipä nyt tällä kertaa välistä. Pois ohjelmasta jäi myös mun hiusten kihartaminen, kun kampaajani nukkui kauneusunia.. Kun pääsin kylmästä pakkasesta vihdoinkin juhlimaan, oli paikalla jo kivasti väkeä. Tonttulakkeja ei montaa näkynyt, mutta itse vedin omani tietysti päähän ;) Pikkujoulut oli hiukkasen fiinimpi tilaisuus, ja pukukoodina oli tonttulakin lisäksi pikkumusta ja pojilla näkyi monilla pikkutakki, mutta yleisesti ottaen aika monenlaisia vaatteita ihmisillä oli päällä. Ensi vuonna ei ainakaan tarvitse ottaa turhia paineita asua miettiessä!


Ohjelmaakin näissä pippaloissa oli. Verba oli jälleen ottanut käyttöön perinteikkään diplomien jaon. Kaikenlaisia nimikkeitä ja titteleitä jaettiin: muun muassa aikaisemmin syksyllä fuksisuunnistuksen voittanut joukkue Topless Linguists palkittiin, kuten myös melkein joka bileissä pilkkuun asti juhlinut fuksi, comebackin tehnyt vanha verbalainen, vuoden pariskunta, vuoden Mr. man-boobs, vuoden tuhlaajapoika, vuoden puuma, vuoden koekaniini ja vuoden he-man (excu-juttuja, sisäpiiriläiset tietää) sekä myös hienosti hommansa hoitanutta, väistyvää puheenjohtajaa Miiaa muistettiin. Paikalla oli myös taikuri! Ihan hulvaton tapaus tämä Kari, ei voi muuta sanoa. Myös jouluMuori isolla ämmällä vieraili tilaisuudessa, ja jos oli tuonut mukanaan pienen paketin, pääsi istumaan Muorin syliin ja sai myös itse lahjan. Saunomiseen oli myös mahdollisuus illan aikana, ja tarjolla oli pientä naposteltavaa sekä ennakkoilmoittautuneille pari ilmaista juomaa. Rattoisastihan ilta sujui ainakin omalta osalta, jutustellessa ja kuvia ottaessa. Minut pestattiin myös ottamaan kuva vanhasta hallituksesta, tärkeäksihän siinä itsensä tunsi! :)


Ennen joulun pyhiä luvassa on näillä näkymin vielä kahdet pikkujoulut, toiset täällä Oulussa opiskelukavereiden kanssa ja toiset tyttöporukalla Kalajoella. Miten sitä paremmin jouluun valmistautuisikaan kuin hyvässä seurassa tonttulakki päässä!

2 kommenttia: