sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Greatest time of the year

On se vaan niiin kivaa olla lomalla. Mitä sitten vaikka ne perjantain viimeiset tentit tehtiinkin vähillä yöunilla; unta pallossa oli reilun kolmen tunnin verran, kun kertaaminen venyi puoli kahteen yöllä ja kännykkä ilahdutti herätysäänellään jo kuudelta. Oikeastaan "kertaaminen" koska ihan uutta tietoa silloinkin vielä pänttäsin. Mutta meni miten meni, ei niitä kannata murehtia ennen kuin hieman ennen uusintoja! Perjantaina mentiin systerin ja Eelin kanssa keskustaan tekemään joululahjahankintoja, ja monta pussia ja kassia kuljetettiinkin kotiin. Onnistuttiin välttämään suurin ruuhka, kun kirjaimellisesti juostiin bussiin heti fonetiikan tentin jälkeen. Keskusta oli kyllä kivan näköinen lumen ja jouluvalojen kanssa! Suurin piirtein kaikki lahjukset on nyt valmiina, ehkä muutama ihminen tykkää meistä hieman enemmän tämän joulun jälkeen ;D


Lauantai-iltana osallistuin tämän syksyyn toisiin pikkujouluihin. Tonttulakkeja ei tilaisuudessa näkynyt, mutta niiden sijaan paikalla oli ihania opiskelijakavereita. Puitiin tarkkaan hankalia asiakastapauksia, kassoille jonottamista ja tietysti myös yliopistoelämä oli keskeinen puheenaihe. Isukin ja veikan kahvitteluvierailusta johtuen lähtö pikkareihin viivästyi aika reippaasti, ja koska olin riippuvainen bussiaikatauluista, kovin kauan en ehtinyt viettää iltaa Elisan ihanassa yksiössä. Sitäkin hauskempaa kuitenkin oli, ja hienoa miten ruotsin ja enkun fuksit yhdistää voimansa! Siinäkin mielessä, että liukastelin yhdessä Suvin kanssa odottelemaan bussia.


Vaikka sunnuntai oli ihan oikeasti tarkoitus varata esseen kirjoittamiselle, jostain syystä Sims 3, iskän laittama ruoka ja joululahjojen paketointi oli himpun verran mielenkiintoisempaa. Ja ihan urakalla tulikin tonttuiltua, punavalkoisia paketteja on nyt vaikka muille jakaa ;) Ei vaan seriously, mun mielestä joulun odotus on kivaa aikaa. Vaikka jotkut asiat stressaakin, paljon enemmän löytyy niitä mukavia juttuja. Esimerkiksi joululeffat, jollainen on tiedossa ihan hetken päästä. Glögin kera mieluiten, kiitos. Mites muiden viikonloput on sujuneet?


It's beginning to look a lot like Christmas
Everywhere you go
Take a look in the five and ten
glistening once again
With candy canes and silver lanes aglow
Michael Bublé: It's beginning to look a lot like Christmas   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti