tiistai 5. toukokuuta 2015

Wappurutto

Wappu vaati veronsa, ja nyt täällä sitten sairastellaan. Syyttävä katse menee kyllä kaiffareiden suuntaan, sillä Laura ja Jenni on sairastuneet jo ennen mua - ja okei, ehkä sillä ulkona riekkumisella on vaikutusta myös. Ääni on käheämmän puoleinen, nenä vuorotellen vuotaa tai on tukossa, korvissa tuntuu painetta; oikein kiva flunssa siis. Onneksi on vaan aika rentoa menoa tiedossa, joten saan ihan rauhassa parannella jääkiekkoa katsellen ja lämmintä kaakatoa juoden.


Perjantaina kerättiin tyttöjen kanssa viimeiset voimien rippeet, ja pidettiin pienimuotoinen vappubrunssi, mistä nämäkin kuvat on napattu. Käytiin läpi wapun jälkipyykit ja sitähän riitti taas ja tietysti herkuteltiin! Meillä oli muun muassa patonkia ja levitteitä, minidonitseja, itsetehtyä simaa, keksiä, suffeleita, ja jostain syystä mun oli ihan pakko keittää kananmunia :D Ylioppilaslakkikin piti laittaa päähän pitkästä aikaa, viime vappuna en pitänyt sitä kertaakaan ja tänä vappuaattona se vain käväisi päässä. Mahat saatiin täyteen ja kuulumiset vaihdettua; onnistunut tilaisuus siis, vaikka ihan oikeaan brunssiaikaan ei vielä jaksettukaan kokoontua. 


Eilen käytiin Lauran kanssa elokuvissa katsomassa Divergent-sarjan toinen osa, Insurgent eli Kapinallinen, joka on jo jonkin aikaa pyörinyt leffateattereissa. Ensimmäinen kerta kun katson jonkun leffan 3D:nä! Aivan jännä kokemus, mutta tuossa leffassa se ominaisuus ei ehkä päässyt niin oikeuksiinsa. Mä ajattelin pitää vähän herkkulakkoa wapun ei-niin-terveellisen ruokavalion jälkeen, mutta pitihän elokuviin nyt kunnon eväät ostaa! Finnkinon popparimausteet on ihan parhaita, tykkään eniten siitä voimausteesta ja itse asiassa ollaan ostettu kotiinkin juustomaustetta. Ja olihan se elokuvakin aika hyvä, tosin meni mielestäni vähän eri lailla kuin kirjat. Mutta toisaalta, eihän niiden tarttekaan orjallisesti mätsätä ja elokuva oli kyllä mukaansatempaava ja tapahtumarikas. Ja kelpaahan sitä Tobias Eatonin näyttelijää, Theo Jamesia, katsella ihan mielellään!


Nyt ajattelin vielä laittaa kouluhommat ajantasalle ja selvittää, mitä kaikkea sitä onkaan tekemättä tälle keväälle. Milloin musta tuli sellainen, että hommia jää rästiin... :D Luvassa myös sitä parvekepostausta, ja saapa nähdä jos saisin kuvattua mun kevään vaate- ja asustehankintoja. Saatan myös tehdä jotain blogin ulkoasulle, pientä pintaremonttia ja silleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti