torstai 21. toukokuuta 2015

The moon we love like a brother

Moikka, pitkästä aikaa taas :) Arjen keskellä on aika ajoin vaikea keksiä mitä kirjoittaisi, ja tällä viikolla mun normaalit kirjoitusajat, illat, on muutenkin ollut aika buukattuja yhden kesäkurssin takia. Yliopistolla on siis tultu hengailtua urakalla, voisi sanoa että koko kevään edestä :D Vaikka tyhjäähän siellä jo on, aika jännä fiilis hillua tyhjillä käytävillä. Tosin tiistaina ainakin väkeä oli, kun olin Verban ständillä tsemppaassa tulevia pohjoismaisen filologian opiskelijoita. Vähän ujoilta vaikuttivat, mutta laitetaan se pääsykoestressin piikkiin; eivät oikein uskaltaneet tulla hakemaan meidän tarjoamia naposteltavia. Kyllä yliopistoelämä sitten opettaa, että ilmaisesta ruuasta ei kieltäydytä ;)


Ilmaista tai ei, tällä viikolla tehtiin ruuaksi täytettyjä paprikoita. Täytteeseen tuli jauhelihaa, riisiä ja juustoa sekä mausteita, ja nam että oli hyvää! Tosin nyt tuntuu, että paprikaa tuskin tekee mieli ihan hetkeen; paprikoita kuitenkin riitti useammaksi päiväksi, ja tulipa niitä samoin syötä useampi päivässä. Seuraavaksi siis kokeiluun jotain muuta! Edelleen mieltä vähän painaa vapun ajan epäsäännöllinen ja epäterveellinen ruokailu, ja eipä viime viikonlopun humputtelut ihan salaattilinjalla mennyt. Aina mä päätän että nyt ryhdistäydyn ja panostan ruuanlaittoon, ja aina se loppuu niihin ristikkoperunoihin ja nugettehin. Jospa nyt, kun tulee kesä ja paljon vapaa-aikaa, tämä innostus jopa kestäisi! Motivaatiota löytyy ainakin jo siitä, että kesällä ei ole kiva olla turvonneessa ja pöhöttyneessä kunnossa, nimin. vapputurvotuksen laskemista odotellessa...


Sitten vähän mukavempia asioita, ja mukavia sanan kirjaimellisessa merkityksessä: mun uudet pökät H&M:ltä on supermukavat jalassa! Näkyy siis näissä kuvissa :) Oon melkein kasvanut niihin kiinni. Tänään uskalsin laittaa ne yliopistollekin, vaikka tuollaiset kuviolliset housut ei ehkä ole se omin juttu, ainakaan vielä. Veikkaan, että kesän helteille joita jo kovasti odottelen! nuo housut on kuitenkin ihan erihyvät - jos ei ole mekko-fiilis, sillä oon päättänyt, että tästä kesästä tulee mekkokesä. Aika monta muutakin suunnitelmaa on jo syntynyt eräällä tylsällä kasvatustieteen luennolla, ja listailen niitä kyllä tännekin myöhemmin.


No jopas nyt on juttuja ja asioita joita pitää tehdä. Ei kai se auta kuin tehdä! Kivaa alkavaa viikonloppua kaikille! :)

Ja tosiaan, kuvissa näkyy vähän meidän parveketta jota ei vielä ole millään lailla laitettu :D Asiaan tulossa muutos tänä viikonloppuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti