sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Viime aikoina

... Oon syönyt hyvin. Niin virkistävää laittaa ruokaa roskaruoka-wapun jälkeen, kuulostaa ehkä oudolta mutta tuntuu niiiin hyvältä. Eräänä iltana tehtiin superherkullista nachovuokaa joka syötiin hetkessä loppuun. Myöhemmin tällä viikolla herkuteltiin pekoniin käärityillä tuorejuusto-herkkusienillä, grillikautta odotellessa!


... Nautin yliopiston tunnelmasta. Tykkään käydä yliopistolla niin, ettei ole kiire mihinkään, ja monesti viivyttelen kotiinlähtöä tahallisesti. Mun mielestä on vieläkin niin siistiä, että saan opiskella yliopistolla, että tunnen yliopistorakennuksen ja tiedän minne mennä. Tunne vahvistui aika lailla, kun näin eksyneitä Vakava-kokeeseen osallistujia, voi niitä pieniä!


... Flunssa on aika perseestä, noin suoraan sanottuna. Kuinka monesti voi kevään aikana sairastua, kysynpä vaan.


... Oon fiilistellyt uutta nahkista, jonka vihdoin olen ottanut käyttöön. Wappuna olin oikeastaan joka päivä vanha nahkatakki päällä, mutta uusi takki on niin eri tyylinen ja istuu eri tavalla, näyttää erilaiselta. Tykkään.


... Sanoin heippa yksille tennareilleni. Miksi kengistä luopuminen on niin hankalaa, vaikka mulla on miljoonat tennarit? Säästän nämä römppä-kengiksi, mut nää on niin kivat, ehkä käytän näitä joskus. Nämä kokopinkit tennarit meni kylläkin ihan rikki, pohja hajosi, joten ei siinä muu auttanut. Ei se silti mukavaa hommaa ole!


... Vietin viikonlopun Kalajoella, äitienpäivän merkeissä. Perhe, kisu, sauna; kyllä mieli ja kroppa lepää!


... Ihanaa, kun ruoho on jo tosi vihreää ja puissakin näkyy hiirenkorvia, jopa lehtiä. Kesäfiilis saapuu koko ajan enemmän, huolimatta siitä, että ensi viikko onkin ainut opintovapaa viikko ennen kesäopintojen alkua. Sitten arki-illat onkin varattu kasvatustieteiden kursseille! Mutta toisaalta, niidenkin alku merkitsee vain sitä, että kesä on täällä :)


Sellainen viime viikko. Ensi viikolla luvassa flunssasta parantumista toivottavasti, Vaasan reissu, hallitusporukan iltamat ja varmaan vähän kaikkea muutakin. Sitäpä odotellessa!

2 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Mun on kans aina vaikea luopua kengistä, tai ylipäätään mistään vaatteista tai tavaroista. :D Ja ihanaa kun on puissa hiirenkorvia ja on jo niin paljon pirtsakan vihreää nurmikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!! :) joo, tavaroista luopuminen on aina paha paikka, kaikkiin juttuihin liittyy muka niin paljon tunnearvoa aina! :D
   kesä sais kyllä jo tulla! täällä odotellaan niitä toukokuun helteitä, mitä nyt parina viime vuonna on ollut ;)

   Poista