tiistai 11. joulukuuta 2012

Happiness hit her

Hejsan alla! Viime kerrasta on taas vierähtänyt viikko, huono omatuntohan tässä meinaa iskeä. Vapaa-aikaa kyllä on, mutta se menee vain kaikkeen muuhun enemmän tai vähemmän järkevään. Ei sitä silti kannata stressata, kun joulu on tulossa ja kaikkea kivaa! Okei, tentit myös, ja pari esseetä.. Mutta enpä valita, sillä sain viettää hurjan kivan pidennetyn viiikonlopun, taas kotona Kalajoella. Keskiviikkoiltana minä ja Eeli hypättiin rannikolle suuntaavaan bussiin, Laura oli tullut jo aikaisemmin päivällä. Ja iloisella mielellä oli kiva matkustaa: ei se viimeviikkoinen tentti mennytkään ihan niin huonosti kuin ajattelin, koska nelonenhan sieltä tuli! :)


Itsenäisyyspäivä meni aika perinteisissä merkeissä, rauhallisesti perheen kanssa. Nukuttiin pitkään, syötiin kaikkea hyvää ja illemmalla äitin laittama herkkupäivällinen, pelailtiin lautapelejä.. Tänä vuonna katsoin myös toista kertaa Tuntemattoman sotilaan, vaikka elokuva pitikin keskeyttää kun itsenäisuuspäivän juhlien vastaanotto alkoi. Se on meinaan ainakin sellainen lähetys, joka tulee joka vuosi katsottua vähintäänkin sivusilmällä, erityisesti wanhojen tansseja edeltävänä vuonna. Vaikka koko ilta menikin käytännössä television äärellä, on se silti paljon mukavempaa verrattuna niihin datailuntäyteteisiin arki-iltoihin kämpillä.


Perjantaihin sopii hienosti sääntö ensin työ, sitten huvi: päivä meni nimittäin siivotessa. Illalla pidettiin kuitenkin hauskaa, kun meidän tytöt ja pari vastakkaisen sukupuolen edustajaakin kokoontui yhteen viettämään iltaa. Ja pitkästä aikaa vaellettiin kaikki Elisalle, sillä tuo ihana tyttö oli palannut alkuviikosta Suomeen - upeasti ruskettuneena ja huikeat letit hiuksissaan, ranteissa isot kasat koruja :) Oli mahtavaa kuulla tarinoita ja kokemuksia, joita ei itse voisi kuvitellakaan, rohkea nuori nainen tämä meidän juniori! Ilta kului laulellessa Singstarin tahtiin; tytöt oli ihan liekeissä Abban biiseistä. Pelattiin myös Craniumia ? :D jakautumalla kahteen joukkueeseen. Tasapelihän siinä sopivasti tuli, vaikka meille ihan varmasti osui ne vaikeammat kysymykset; miten voi muka pantomiinilla esittää sanan maaliviiva.. Lauantai kului samaisella kokoonpanolla iltasella Safaritalolla. Sitä ennen ehti hyvin viettää aikaa kotonakin: sauna, telkkarin katselua koko perheen voimin ja glögin kera, ihan jees. Suoraan sanottuna ei olisi voinut yhtään vähempää kiinnostaa tulla takaisin Ouluun, kouluhommien täytteinen arki ei todellakaan ole se mun juttu. Eilen maanantaina oli tentti, mutta todellinen haaste odottaa perjantaina, kun samalle päivälle on isketty kaksi tenttiä. Toisaalta niiden jälkeen loma melkein jo alkaakin, ja pääsee jouluostoksille, paketoimaan joululahjoja, viettämään pikkujouluja, askartelemaan kortteja.. Positive thinking!


 Happiness, it hurt like a train on a track
Coming towards her, stuck still
no turning back
She hid around corners and she hid under beds
She killed it with kisses and from it she fled
Florence and the Machine: Dog days are over    

2 kommenttia:

  1. ihania kuvia :)♥ ps. ota sanavahvistus pois pliis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) ja joo totta kai, en tienny että se on päällä :'DD

      Poista