maanantai 5. marraskuuta 2012

Normipäivä

Ahoy there ja railakasta maanantaita kaikille! Viikko ei voi lähteä käyntiin muuta kuin hyvin, jos yliopistolle tarvitsee ilmestyä vasta kahdeksitoista. Introduction to Literature-luento oli leuan kipeäksi saavista haukotuksista huolimatta oikeasti ihan mielenkiintoinen, vaikka novellinkin olin lukenut vasta puoleen väliin. Tähän väliin täytyy myös kehua yliopiston ravintoloita, Uniresta tarjoaa kyllä hyvät sapuskat meille opiskelijoille! Kahden euron ja seitsemänkymmenen sentin hintaan lappasin lautasen täyteen kaikkea kivaa. Ruuan jälkeen haukotteli jatkui British Studies-luennolla. Sitä pitävä lehtori on varsin hupainen tyyppi, mutta kynä saa kyllä olla terävänä koko ajan, sillä aineistoa muistiinpanoihin tulee jatkuvalla syötöllä. Huhujen ja vanhempien opiskelijoiden mukaan ikinä ei voi tietää, mitä tentissä lopulta kysytään.. Back to the flat, ja urakointi esseen kimpussa jatkui, mutta nyt voin hyvillä mielin kirjoitella postausta, sillä valmiina on 1100 sanaa aiheesta "Why do you think Michael Hartnett was drawn to writing about Sibelius and Finland". Osaisitteko te vastata tähän kysymykseen?


Hih, siinä pientä selostusta mun aika tavallisestä päivästä! Ehkä joku saa vähän parempaa käsitystä, millaisia kursseja mulla on nyt menossa. Lukujärjestys on oikeastikin aika tyhjä, mutta osa samoista kursseista jatkuu vielä keväällä ja lisäksi tulee vaikka mitä muita perusopintojen kursseja - sekä ruotsia.. Huh, en muista enää yhtään mitään meidän toisesta virallisesta kielestä :D Vaan onneksi isosisko on kyseisen kielen suhteen oikea ekspertti!


Kuvituksena otoksia torstain Halloween-bileistä. Kun kuvat on otettu baarissa, meno ja laatu on sen mukaista :D Vieläkin meinaa hymyilyttää kun muistelen niitä bileitä, vaikka perjantaiaamuna ei todellakaan naurattanut.. Been there, done that, eikä tarvitse enää kokea moista! Onneksi oma tohtori auttoi :)

 But you say I'm lucky
To love something that loves me
But I'm torn as I could be
Wherever I roam, hear me say
All this time
We were waiting for each other
One Republic: All this time 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti