maanantai 11. marraskuuta 2013

After the weekend

Maanantaiaamu ei voi alkaa paljon paremmin, kun käteen saa kupin vaahtokarkkikaakaota ja ikkunasta näkyy aurinkoinen syksypäivä. Piristävä vaikutus eller hur! Sitä energiaa kyllä tarvittiinkin, kun vispasin vinhaa vauhtia yliopistolle. Omia vapauksia käyttäen osallistuttiin Jennin kanssa vain yhdelle luennolle tänään, ja aherrettiin sen jälkeen kirjastossa toisen kurssin tehtävien parissa. Yhdessä saa tavallaan paljon aikaan, mutta toisaalta välillä sitä vain unohtuu juttelemaan ja kokemaan ahaa-elämyksiä. Aika lensi ja vatsat kurni, joten käytiin aherruksen jälkeen syömässä salaatin aularavintolan salaattibaarissa - siellä saa normaalin lounaan hinnalla pienen salaatin, johon voi valita kolme täytettä kasvispuolelta ja yhden lihaisammalta puolelta. Mun annokseen tuli melonia, ananasta, punasipulia sekä lohta, namnam!


Nähtiin Jennin kanssa vielä myöhemmin iltapäivällä keskustassa shoppailun merkeissä. Tavoitteet: Jennillä talvitakki ja mulla synttärimekko - jep, sorruin! Ihan toivottujen tuotteiden kanssa ei HM:ltä poistuttu, mutta pääasia että hymyilyttä pussukan sisältö. Löysin itselleni mekon, mutta vähän epäilyttää onko se sittenkään hyvä.. Ehkä uusi kokeilukerta täällä kotona näyttää miten käy! H-hetkeen ei kuitenkaan enää ole niin kauan, jo ensi viikolla pitäisi olla tupa täynnä ja pöytä koreana. Ai miten niin innoissaan :D Teimme myös jouluisia villapaitalöytöjä. Eihän noita voi muuta kuin rakastaa! Olkaas jälleen kaverit kuulolla, mulle voi ostaa toisn kissaneuleista milloin vain.


Loppuilta kuluikin yllättäen opiskelutehtävien parissa. Alkaa pikkuhiljaa kyllästyttämään samat tehtävät, mutta kohta tuleekin kaikkea uutta kun kurssien lopputöiden deadlinet ja tentit alkaa lähestymään. Kalenteria selaillessa viikot näyttää vähenevän hujauksessa, kohtahan se joulu jo onkin! Ja kyllähän keskustassa jouluvaloja oli ilmestynyt vähän joka kulmalle. Ihanaa fiilistellä niitä<3 Sama jatkui kotona, kun tein torttuja itseni, Eelin ja Elisan iloksi! 

Pelkää en siedän sitä tiedän sen
Mutta kun katsoan sua, mä olen tyttö hiljainen
Tahdon sinut vällyihini nukkumaan
Ettei sulle tulis kylmä enää milloinkaan
Mikael Gabriel: Kipua

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. I know right : D elisa ja jenni jo melkein lupas ostaa ne mulle synttärilahjaksi! laitan sit julfestiin päälle ;DD

      Poista