sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Pehmeä ja naisellinen

Huh mikä viikonloppu! Tarpeellinen etääntyminen arjen rutiineista ja koulutehtävistä. Ehkä kadonnut opiskelumotivaatio nyt alkaa hiipiä takaisin, ainakin akut tuntuu jokseenkin lataantuneilta. Ainakin kissanrapsutuskiintiö on hyvällä mallilla! Kotioloissa ihan peruskauraa; ruokaa, siivoamista ja kissojen paijaamista. Taisin myös vähän innostua joulusta; äiti kun oli laittanut esille tonttuarmeijan etujoukot. Omien joulukoristeiden suhteen tilanne on aika heikko, mutta kävin äitin kanssa hankkimassa muun muassa pari tyynyliinaa, tonttuja ja lyhdyn parvekkeelle. Tuli tosi hyvä mieli katsellessa kaikkia joulujuttuja ja miettiä mihin voin laittaa tämän tontun tai tuon kynttilän :) Vähän jouluisemmat ja talvisemmat sisustusjutut piristää pimeyttä, ainakin ne kynttilät. Onneksi äitit osaa hamstrata jokaiseen tilanteeseen sopivia pöytäliinoja ja verhoja, niin että tyttärellekin riittää yksi. Kaappien kätköistä mukaan lähti siis vähän edellistä jouluisempi pöytäliina, ja enää puuttuu ne verhot. Alkaa meinaan pikkuhiljaa tympiä nuo vaaleat ja läpinäkyvät; nyt kun alasrepimäni rullaverho ei ole paikoillaan, tuntuu ettei viitsi edes kattovaloa pitää päällä kun kaikki näkee suoraan sisään, mitä kaappia oon penkomassa tai mitä hain jääkaapista :D


Lauantai-ilta oli kokonaan pyhitetty Millalle. Aluksi mielessä oli railakas tyttöjenilta, bailando ja silleen, mutta autollahan sitä oli pakko olla liikkeellä että kotiinkin pääsi. Mutta se olikin aika kivaa! Pitkästä aikaa pääsin hurruuttelemaan maailman parhaalla amisautolla pitkin Kalajoen teitä. Nakkasin porukat pikkujouluihin ja menin itse Millalle eväideni kanssa. Oli jännää, mutta ihanaa ja parasta olla vain kahdestaan. Herkuteltiin pätkis-suklaalla ja maalaissipseillä, otettiin lukuisia yhteiskuvia tabletilla ja puhelimilla, ja puhuttiin asioita halki. Näitä hetkiä todellakin tarvitaan :) Illan pimetessä huristeltiin kohti Dyyniä, missä esiintyi Sanni, wuhuu! En tiedä miksi, mutta alkaa vian hymyilyttää kun ajattelen lauantai-iltaa. Oli jättehauskaa vaan rupatella nurkkapöydässä ja juoda alkoholittomia drinkkejä. Juteltiin ja oleskeltiin myös vanhojen tuttujen kanssa, ja oli kiva huomata että vaikka aika kuluu, tai ehkä juuri sen takia, voi tulla toimeen hyvinkin eikä tarvitse muistella vanhoja. Musta tuntuu että illan aikana bondasin uudestaan joidenkin tuttujen kanssa, ja toivottavasti todistin etten ole bitch ja että mun kanssa voi olla ihan kaverikin ja jutella normaalisti. Ainakin Millalle olin hyvä ystävä, kun lupauduin muille kavereille kuskiksi sitä vastaan että Milde saa drinkin. Pojat sitten tilasi Millalle "pehmeän ja naisellisen juoman", ja mikäpä kuvaisi tätä tyttöä paremmin - tosin siinä habassa ei ole mitään pehmeää! Illan aikana tuli tanssittua pohkeet kipeiksi, ja hymyilin ja nauroin enemmän kuin pitkään aikaan yhden illan aikana. Ja olihan se Sanni ihan loistava! Keikan jälkeen huomattiin muutamalla kaverilla Sannin nimmarit ja vielä yhteiskuvia, niin epistä!! Ei kuitenkaan luovutettu Millan kanssa, vaan mentiin reippaasti juttelemaan baarin puolelle tulleille bändin pojille. Ne osoittautuivat tosi kivoiksi tyypeiksi, ja hermostuneesta ja hihittelevästä vaikutelmasta huolimatta saatiin kuin saatiinkin nimikirjoitukset, vielä suoraan meille osoitetut! Juteltiin aika kauan ööh... kitaristi? Sakun kanssa, sympaattinen heppu anyway. Pilkkuun astihan meillä lopulta meni, ja kotiin ajelin voimakkaan tuulen yrittäessä ottaa autoa hallintaan. Voitin!


Yöunet jäi aika vähäisiksi, ja mummun synttäreillä meinasi silmät vähän luppaista. Äitin äiti täytti alkuviikosta 75 vuotta, mutta oikean synttäripäivän aikaan "pakeni" merkkipäiväänsä. Nyt sitten äiti sisaruksineen teki yllätyshyökkäyksen mummun luo, ja kaikki toivat jotain suolaista tai makeaa syötävää. Kiva ajatus :) Oulusta paikalle ajeli myös Petteri, ja ehdotin salakavalasti että Eelikin hyppäisi kyytiin. Oli nimittäin loistava tilaisuus esitellä oma raksupoksu sukulaisille! Kotiin pääsinkin kätevästi sitten samalla kyydillä poikien kanssa; ihan hyvä juttu koska tavaramäärä oli lisääntynyt huomattavasti :D Onneksi huomiselle ei ole pakollisia kouluhommia, sillä väsyttääväsyttääväsyttää. Onneksi on lauantailta jääneitä suklaita ja sipsejä, mtv:n lempparisarjat, villasukat ja pitkä lista lukemattomia blogeja.

Ja huomenna sitten... Synttäriviikko alkaa!!!!!!!!!!! 

Kun kadulla kysytään multa
mikä vuosi, mä en oo varma
Kysykää niiltä jotka tietävät
Mistä tulevat
Jos mä oon oikee,
Miks kadulla mun läpi kävellään
Sanni: Jos mä oon oikee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti