lauantai 9. marraskuuta 2013

Oranssia kosmetiikkaa

Ihan vain sen takia että pääsen kirjoittamaan jostakin muusta kuin kieltolaista, ajattelin tulla huikkaamaan pari vinkkiä kosmetiikan suhteen. Ainakin omalla kohdalla toimii, ottaen huomioon myös sen miten laiska olen kosmetiikkajuttujen osalta. Aikaisemmin olen jo maininnutkin näistä shampoosta ja hoitoaineesta, joita käytän tällä hetkellä. Mainoksen uhrina ostin Garnierin Goodbye Damage -sarjaan kuuluvan shampoon ja hoitoaineen. Aikasemminkin olen käyttänyt ihan markettituotteita, ja suurin ero mitä olen huomannut on hyvä tuoksu! Hiukset myös vaikuttaa olevan vähän kiiltävämmät ja parempikuntoiset, mikä on tietysti aina plussaa ;D Näin talven lähestyessä kuvioihin tulee mukaan hiusten sähköisyys. Vielä pidän peukkuja pystyssä myös sen pienentymisen puolesta, mutta saapa nähdä. Hiusöljyistä olen kuullut oikeastaan vain hyvää, mutta itse arkailen niiden käyttöä. Rasvaisuus, likaisuus.. Ne tulee öljystä mieleen. Tähän samaan Garnierin sarjaan kuuluu myös hiusöljy, joten ehkä on aika päästä eroon ennakkoluuloista ja kokeilla jotain uutta. Tässäpä synttärilahjavikki kavereille!


Noin kuukausi sitten ostin päivittäiseen käyttöön tarkoitetun kuorintavoiteen, joka myös sattuu olemaan Garnierin tuotesarjaa. Kaupassa kiinnitin huomiota värikkääseen purkkiin - ja kyllähän se näyttää kivalta kylppärin hyllyllä! Tuote tuoksuu hyvälle ja hedelmäiselle, ei ollenkaan teolliselle tai muoviselle. Heti ensimmäisen kerran jälkeen iho tuntui tosi pehmeältä ja sileämmältä, jee! Ihan joka päivä en ole jaksanut tätä mömmöä käyttää, mutta jos saan rutiinin kestämään parikin päivää, vaikutuksen huomaa. Olen onnistunut valitsemaan ainakin omalle ihotyypille sopivan tuotteen, ja se on aika kiva homma. Aikaisemmin olen käyttänyt Neutrogenan saman tyyppistä kuorintavoidetta, ja siinä oli enemmän kuorivia rakeita. Tämän Garnierin tuotteen koostumus on aika geelimäinen, ja helpon levittyvyyden takia puristan monesti tuubista vähän liikaa ainetta kerralla.


Olisin keksinyt monta parempaa tapaa viettää lauantaita, mutta ainakin käännös on nyt valmis. Rattoisasti se valmistuikin, kun taustalla soi Kelly Clarksonin uusi joululevy, ah tätä joulufiiliksen määrää. Ja toisaalta, tämän postauksen aihe on pyörinyt mielessä jo kauemman aikaa, ainakin oranssi väri piristää tätä pimeää iltaa! Ajattelin piristyä myös leffan ja herkkujen avulla. Kidutin itseäni katsomalla ruokaohjelmaa olipa yllätys :D ja aloin himoitsemaan jonkinmoista suklaaleivosta. En ehkä kestä! Täytyy vain toivoa, että Eeli löytää Siwasta suklaanmakuisen puffet-jäätelön... Pirteää lauantai-iltaa!

Ps. Onko shampoo kosmetiikkaa?
 
I know we'll follow the bumpy ride
I'm secretly on your side
Bite tongue, deep breaths
Count to ten, nod your head
Kelly Clarkson: Just for now 

2 kommenttia: