torstai 26. huhtikuuta 2012

Budapest Calling!

Meikäläinen on ilmeisesti ollut ihan muissa maailmoissa, eräs asia on kokonaan unohtunut mainita! Nimittäin, löytyihän sieltä Stockmannin hulluilta päiviltä jotain muutakin. Ulkomaanlennot olivat tarjouksessa, ja näyttää siltä, että kesäkuussa kutsuu Budapest! Matkaan lähtee jag och Laura, daddy joka maksaa matkan <3  ja naisystävänsä Auli sekä hänen tyttärensä Nadja. En itse asiassa ole ikinä tavannut Nadjaa, mutta odotan innolla (:

Budapest on ainakin osittain tuttu kaupunki, sillä viime vapun aikoihin olin koulun reissulla Unkarissa. Matka oli osa kolme vuotta kestänyttä Comenius-projektia, jonka aikana teimme kolme lehteä yhteistyössä unkarilaisen Balatonalmadin koulun kanssa. Ensimmäiset pari päivää vietimme Budapestissä, shoppaillen ja tutustuen kaupunkiin. Meillä oli aivan mahtava hotelli! Toisten tyttöjen mukana oli siis kuusi tyttöä, vallattiin kaksi hotellihuonetta huoneessa oli kattoikkuna, josta oli upeat maisemat! Ja se aamupala, niiiin hyvää (;

Näkymä toisten hotellihuoneen ikkunasta! Kuvan pöllin Millalta (;

Pidin tosi paljon Budapestistä, kiva kaupunki. Meidän oleskelun aikana ehdittiin käydä mm. Linnavuorella, Sankareiden aukiolla ja joissakin kirkoissa, mutta suurin osa ajasta meni päämäärättömään käveleskelyyn ympäri keskustaa. Ja niin; koska oltiin liikkeellä pelkällä tyttöporukalla, mukana olevat valvojat, kaksi miesopettajaa, joutuivat myöntymään meidän vaatimuksiin shoppailuajasta! Vaikka hintataso ei ollut kovin edullinen, matkalaukku sai silti kivasti lisäpainoa.


Loppuaika majoituttiin koululla ja sitten isäntäperheissä. Sieltä ei olekaan kuin muutama kuva, koska totta puhuen isäntäperheessä oli aika tylsää, sillä ei tehty juuri mitään... Mukava reissu oli silti! En oo pitkään aikaan ollut ulkomailla, kiva päästä taas johonkin. Harmittaa vaan, koska matka sijoittuu ajallisesti vähän huonosti: juhannusta alustava viikko, ja tullaan takaisin vasta perjantaina, eli juhannuksesta menee heti monta päivää! Vaikka lento tulee takaisin Ouluun vasta perjantai-iltapäivällä, takaisin Kalajoelle on päästävä nopeasti. Mahdollinen matkaväsymys kyllä unohtuu, kun luvassa on kesä, kaverit ja Kalajoen juhannus!

 Take a breath and listen
Open up stop wishin'
All that you've been missing's
Standing in front of you
Kelly Clarkson: Standing In Front Of You

Yksi lempibiiseistä Kellyn Stonger-albumilta!
-isomeeri 

2 kommenttia:

  1. vautsi, teille tulee varmasti ihan mieletön matka :) hyvää reissua jo näin etukäteen!

    ♥: jenni, www.once-real.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! onkin kiva päästä pitkästä aikaa suomen rajojen ulkopuolelle (:

      Poista