sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

The Lakki

Perun aikaisemmat puheeni: meidän piha on tällä hetkellä enemmän valkoinen kuin vihreä, kiitos koko viikonlopun kestäneen räntäsateen. Nyt on kyllä usko kevääseen koetuksella, mutta onneksi räntä näyttäisi muuttuvan pikku hiljaa vedeksi. Valkoinen peite on siis toivottavasti huomenna jo poissa! Takatalvi on todellakin yksi masentavimmista asioista mitä tiedän, varsinkin kun parin viikon ajan oli jo niin aurinkoinen sää.. Lumi on mukavaa talvella, mutta keväällä ikkunasta katselisi mieluummin jotain muuta.

Huolimatta masentavasta alkukappaleesta mulla oli silti ihan mukava viikonloppu! Isoveikka tuli Oulusta tänne Kalajoelle viihdyttämään meitä viikonlopuksi. Perjantai-ilta meni kotona, lähinnä Irlanti-postausta kirjoitellessa. Lauantaina sitten suuntana olikin Ylivieska ja kaupungin kenkäkaupat, sillä tavoitteena oli löytää kengät yo-juhliin. Ja tavoitteeksihan se jäi, sopivaa kenkäparia ei tarttunut mukaan. Sen sijaan äiti löysi itselleen uuden mekon meidän juhlia varten :D Itsekin huomasin pari viehättävää yksilöä, mutta päätin pitäytyä valinnassani.



Kenkien sijaan mukaan lähti eräs päähine, nimittäin ylioppilaslakki. Ensimmäinen kokeilemani hattu oli sopiva, rakkautta ensi silmäyksellä :D Kun katsoin itseäni peilistä hattu päässä, kieltämättä tunsin vähän ylpeyttä. Ei kaikilla olekaan tällaista lakkia!


En kuitenkaan uskaltanut ottaa kuvaa lakki päässä, pian tulisi huonoa onnea!

Normaali viikonloppu, ei siinä mitään. Kivaahan se on olla kotona. Ensi viikonloppuna luultavasti suuntaan Ouluun iskän luokse ja kenkien metsästys jatkuu! Tilanne on kuitenkin vielä vähän auki, asiasta myöhemmin lisää. Alkava viikko meneekin nenä kiinni pääsykoekirjoissa ja mahdollisesti Suuri Ikkunanpesu -operaatio alkaa, sillä pesua kaipaavat omien ikkunoiden lisäksi naapurien eli isäpuolen vanhempien ikkunat. Toivottavasti muillakin on ollut mukava ja rentouttava viikonloppu!


Turhanpäiväinen älykkyys syö ihmistä rotan lailla
Miten kaikki voi olla niin valmista kun ei ole edes tehty mitään?
Miten niin jalat maassa? Oletko nähnyt kenenkään kävelevän ilmassa?

Dave Lindholm: Pieni ja hento ote

Kiitos Elisalle avusta kappaleen valinnassa! <3

-isomeeri 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti